NA PRENÁJOM - Komplet ZARIADENÝ 2 IZB. BYT (veľká loggia, parkovacie s

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
60 m²
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
750,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4948x zobrazená v zozname / 427x zobrazená detailne / 324x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám exkluzívne ponúka na prenájom tento plne zariadený 2 izbový byt na 3. poschodí 8-poschodovej novostavby kolaudovanej v roku 2016. Pridanou hodnotou projektu je jeho priľahlý pozemok, na ktorom je park s oddychovou zónou, ktorý je prístupný pre všetkých obyvateľov.

Byt disponuje veľkou loggiou, príjemným výhľadom a garážovým státím, nachádzajúci sa na severe Petržalky na Bosákovej ulici. Podlahová plocha bytu je 50 m2. Dominantou bytu je spojená obývačka s kuchyňou, z ktorej priestoru vstupujeme na veľkú loggiu s výmerou 10 m2.

Orientácia bytu je východná, vďaka čomu je byt zaliaty slnkom najmä v doobedných a obedných hodinách. Z loggie sa pozeráme na už spomínaný park a v pozadí tiež vidíme nové centrum Bratislavy. Ďalej byt pozostáva z priestrannej kúpeľne vybavenej sprchovým kútom a zo spálne, ktorá obsahuje dostatok úložného priestoru aj pre pár. Dodatočný úložný priestor poskytuje priestranná chodba.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený vrátane nábytku. Cena mesačného nájmu je 750€ + energie vo výške 150€. Pri podpise nájomnej zmluvy sa okrem jednomesačného nájomného skladá aj vratný depozit a provízia za sprostredkovanie a servis. V cene mesačného nájmu je aj garážové parkovacie státie. Je ideálny pre jednotlivca alebo pracujúci pár. Domáci miláčikovia budú posudzovaní individuálne.

Byt sa nachádza na severe Petržalky v blízkosti Chorvátskeho ramena a Sadu Janka Kráľa. Lokalita je výborným kompromisom medzi mestským životom a oddychom. V okolí sa nachádza veľa príjemných reštaurácií a malých kaviarničiek, trhovisko Mlynarovičova, potraviny Lidl a ďalšie obchody. Veľkou výhodou je električka vzdialená 5 min. pešou chôdzou (zastávka Farského).

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 118604



Cena: 750.00€/mesiac

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha60 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno