PREDANÉ, 2-izbový byt, Rekonštrukcia, predaj, Gessayova, Petržalka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Gessayova
41 m²
12
1
2
po rekonštrukcii
áno
predaj - 2-izbový byt
189.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

5848x zobrazená v zozname / 6925x zobrazená detailne / 1x zobrazená detailne tento mesiac

Zenith Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj 2-izbový byt na začiatku Petržalky, ulica Gessayova v Bratislave. Byt sa nachádza na 1-poschodí v 12-poschodovom obytnom dome s dvoma výťahmi. Bytový dom prešiel rekonštrukciou od zateplenia, výmenou strechy, vstupnej brány a spoločných priestorov. Celková rozloha bytu je 46 m2 z toho 5 m2 loggia. K bytu prislúcha pivnica 2 m2 na poschodí.

Byt je kúpou ihneď voľný s možnosťou obhliadok po dohode kedykoľvek.

Byt prešiel kompletnou a veľmi štýlovou rekonštrukciou. .Vyrovnanie a výmena podlahy za kvalitné laminátové parkety, elektroinštalácia, vodoinštalácia, kompletne prerobená kúpeľňa s LED podsvietenými NIKA poličkami, zníženie stropu s bodovým osvetlením a LED pásom. kuchynská linka na mieru.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s toaletou, obývacej izby s kuchyňou a spálne s výstupom na loggiu.

Bytový dom sa nachádza priamo na začiatku Petržalky pri konečnej zástavke električky( momentálne prebieha výstavba električkovej trate a zástavka sa bude nachádzať priamo pri bytovom dome ). Okolie poskytuje bezkonkurenčnú občiansku vybavenosť a množstvo zelene pri Chorvátskom ramene, napojenie na Petržalskú hrádzu.

Cena za uvedený byt je 189.990,-/€. Uvedená cena bytu je kompletná v ktorej je zahrnutá odmena pre sprostredkovateľa za kompletný servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti.

Zodpovedný maklér: Andreas Puškár, kontakt , email:

Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenit-Reality s.r.o. © Copyright

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha48 m²
Úžitková plocha41 m²
Poschodie1
Počet poschodí12
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statuspredané
Odvoz odpaduáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové