PRENÁJOM - Úplne nový 2 izb. byt na nábreží Dunaja v Eurovea 2

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Pribinova
58.2 m²
6
2
2
áno
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
1.250,- €/mes. Energie:
250 € / mes
+250,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

6178x zobrazená v zozname / 287x zobrazená detailne / 8x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť VIVEN ponúka na prenájom krásny, čerstvo zariadený 2 izbový byt v centre mesta na nábreží Dunaja v novostavbe Eurovea 2. Byt je na druhom podlaží a má juhozápadnú orientáciu. Výmera bytu: 58,2 m2 = 50,4 m2 (byt) + 4,5 m2 (loggia) + 2,8 m2 (pivnica). Byt je kompletne zariadený vo vysokom štandarde. Disponuje dostatkom úložných priestorov, je klimatizovaný a na oknách je osadené exteriérové tienenie. V byte je zavedený internet od spoločnosti Orange a TV od spoločnosti Skylink. V cene nájmu je aj murovaná pivničná kobka o výmere 2,8 m2 a parkovacie státie v podzemí bytového domu. Cena nájmu: 1500 Eur = 1250 (nájom) + 250 (energie). Základné podmienky prenájmu: 1M Depozit vo výške mesačného nájmu, platba za nájom mesiac vopred, bez domácich miláčik, provízia RK 1/2 mesačné nájomné.
Byt sa nachádza v novostavbe na nábreží Dunaja v modernej štvrti centra mesta. Bývanie v Eurovea prináša množstvo výhod. Okrem najväčšieho nákupného centra so širokou škálou obchodov a služieb prináša Eurovea aj športové, spoločenské a kultúrne možnosti vyžitia (SND a iné divadlá v pešej dostupnosti, promenáda Dunaja, reštaurácie, kaviarne, napojenie na cyklotrasy, športoviská, detské ihrisko a iné). Samozrejmosťou je aj dostupná lekárska starostlivosť (poliklinika, stomatológ a iné) a výborné napojenie na hlavné ťahy (obchvat, D1 a D2).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha58.2 m²
Úžitková plocha58.2 m²
Poschodie2
Počet poschodí6
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňasprchovací kút
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Vývoj ceny