Priestranná garsónka, zariadená, loggia, pivnica, Pribišova, Dlhé Diely

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
Ulica.: Pribišova
35.87 m²
10
7
1
čiastočne prerobený
áno
prenájom - Garsónka
550,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

9281x zobrazená v zozname / 320x zobrazená detailne / 3x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom priestranný a kompletne zariadený 1-izbový byt s loggiou v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou na Pribišovej ulici v Bratislave, mestskej časti Karlova Ves – časť Dlhé Diely.

Výhody:


- priestranný
- loggia
- zariadený
- veľa úložného priestoru
- pivnica
- kompletná vybavenosť v okolí

Podlahová plocha bytu predstavuje 33,37 m2 + loggia o výmere cca 2,5 m2. Byt sa nachádza na 7. poschodí v 10-poschodovom zateplenom panelovom bytovom dome s troma výťahmi. K bytu prislúcha taktiež pivnica s možnosťou odkladania napr. aj bicykla.

Byt sa prenajíma zariadený: kuchynská linka so spotrebičmi – elektrický sporák, digestor, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, ďalej k dispozícii barový pult, manželská posteľ, šatníková skriňa na mieru v izbe a na chodbe, TV prijímač, práčka.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, priestranná izba s kuchynským kútom, kúpeľňa, samostatná toaleta. Z izby sa vychádza na loggiu.

Lokalita: Bytový dom sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou – priamo pod domom potraviny, pošta, reštaurácia, kaviareň a iné obchody so službami.

Byt je voľný ihneď.



Cena prenájmu predstavuje 550,-€ vrátane poplatkov za energie a internet.

Kontakt:


Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha35.87 m²
Úžitková plocha35.87 m²
Poschodie7
Počet poschodí10
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové