| 3-izbový byt 61m2 na sídlisku Sihoť | Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: M. Turkovej
61 m²
2
3
nie
úplne prerobený
áno
nie
nie
prenájom - 3-izbový byt
690,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4648x zobrazená v zozname / 297x zobrazená detailne / 1x zobrazená detailne tento mesiac

Natália z RentHub Vám ponúka na prenájom tento útulný 3-izbový byt na ul. M. Turkovej v obľúbenej lokalite na sídlisku Sihoť v Trenčíne. Byt o rozlohe 61m2 sa nachádza na druhom poschodí z 3 v tehlovej bytovke bez výťahu. K bytu patrí aj zasklená lodžia o rozlohe cca 3m2 a pivnica o rozlohe cca 3m2. Pred pivnicou sa nachádza ešte priestor na bicykle. Parkovanie je verené.

Byt je kompletne zariadený a vybavený všetkými potrebnými spotrebičmi. Okrem toho bude v byte k dispozícii televízor, terasové posedenie a nočné stolíky, čo prispieva k pohodliu a komfortu. Ďalšou výhodou je pripojenie na optický internet.

Dispozícia: vstupná chodba, po ľavej strane od vstupnej chodby sa nachádza priestranná obývacia izba prepojená rozšíreným dverným otvorom do kuchyne s lodžiou, po pravej strane sa nachádza kúpeľňa so sprchovým kútom spojená s toaletou a dve samostatné izby.

V okolí sa nachádza škola, potraviny Lidl, MHD, zimný štadión, lekáreň, kaviareň a ďalšie služby, ktoré uspokoja každodenné potreby obyvateľov. Lokalita Sihoť je veľmi obľúbená najmä pre jej rýchlu dostupnosť či už na vlakovú a autobusovú stanicu alebo do centra, ktoré sú vzdialené asi 1,5km od bytu.

Cena prenájmu je 690,-€ vrátane energií a internetu.

Voľný je od 01.07.2024.



Viac fotiek na: www.radoreality.sk
Pre dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať. :)

Link na 3D prehliadku: https://my.matterport.com/show/?m=4tFPFd9T68E

Bc. Natália Príbelová


Renthub s.r.o. - špecialisti na prenájmy
Tel.:
E-mail:

Text inzerátu a fotografie sú autorským dielom spoločností Ideálny nájomca by Renthub s.r.o. a RADO Reality Group s.r.o. a bez ich súhlasu ich nie je možné kopírovať.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha61 m²
Poschodie2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Klimatizácianie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Vývoj ceny