1-izb. byt, NOVOSTAVBA, BA IV. Z. Bystrica, Bratislavská

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Záhorská Bystrica
Lokalita.: Bratislava - Záhorská Bystrica
Ulica.: Bratislavská
29 m²
3
2
1
áno
prenájom - 1-izbový byt - Novostavba
430,- €/mes. Energie:
100 € / mes
+100,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

11974x zobrazená v zozname / 359x zobrazená detailne / 359x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/JG

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXISREAL ponúka na prenájom MODERNÝ 1-izbový byt s BALKÓNOM a PARKOVACÍM STÁTÍM v NOVOSTAVBE v lokalite BA IV. Záhorská Bystrica, ulica Bratislavská. Byt sa nachádza na 2.poschodí z 3 v tehlovom bytovom dome s VÝŤAHOM. Byt má rozlohu 29 m2 a balkón 2 m2., francúzske okná a prináleží k nemu parkovacie státie priamo pred domom a pivnica. Je orientovaný do tichého prostredia, výhľad na západnú svetovú stranu.

STAV BYTU:


Byt ponúka všetky výhody novostavby – zateplený, plastové okná, slušné spoločné priestory, vchod, výťah. Je plne zariadený novým nábytkom a novými spotrebičmi – práčka, chladnička, vstavaná rúra a keramická doska, rýchlovarná kanvica, vysávač, TV.
Útulný zariadený byt, slnečný balkón s výhľadom na lúky, krásna priestranná kúpeľňa, KTV a internet v cene. Byt je vhodný pre 1 osobu.

PLATBY:


Nájom je 530,- eur, vrátane energií, KTV a internet v cene. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí platba za prvý mesiac nájmu, depozit vo výške jednomesačného nájmu (depozit bude vrátený pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 50% jednomesačného nájmu.

LOKALITA:


Byt sa nachádza v mestskej časti Bratislava IV. Záhorská Bystrica, v lokalite s dobrou občianskou vybavenosťou (Billa, Tesco, pošta, menšie obchody a reštaurácie), v blízkosti nákupného centra BORY MALL, výborná dostupnosť do Bratislavy (MHD, diaľnica). V blízkosti sa nachádza zastávka MHD (cca 50 m), 2 pizzerie, 5min chôdze potraviny, kvetinárstvo, športové zariadenia. Možnosť vychádzok do prírody, cyklistika, tenisové kurty.

/ 1-IZBOVÝ BYT / ULICA BRATISLAVSKÁ / BRATISLAVA IV. / ZÁHORSKÁ BYTRICA / LODŽIA / ZATEPLENÝ DOM / PARKOVACIE MIESTO /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha29 m²
Úžitková plocha29 m²
Poschodie2
Počet poschodí3
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Oknáplastové
Novostavbaáno