1-izb.tehlový byt, balkón, Staré mesto- Svätoplukova

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Staré Mesto
Lokalita.: Košice - mestská časť Staré Mesto
Ulica.: Svätoplukova
32 m²
3
2
1
po rekonštrukcii
nie
predaj - 1-izbový byt
134.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

60613x zobrazená v zozname / 1760x zobrazená detailne / 364x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj 1-izbový tehlový byt v Starom meste, na Svätoplukovej ulici, na 2. poschodí/3, s balkónom, s celkovou plochou 33 m2 (z toho obytná plocha je 29 m2, pivnica 3 m2, balkón 1 m2). Tvorí ho priestranná obývačka (17 m2), chodba s kuchyňou a balkónom, kúpeľňa s WC a pivnica v suteréne bytového domu. Byt bol pred 5 rokmi kompletne rekonštruovaný. V byte sú plastové okná, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (elektrická rúra, sklokeramická varná doska, komínový digestor). Výhodou je vykurovanie a ohrev teplej vody vlastným plynový kotlom Junkers. Orientácia bytu je na sever. Bytový dom bol v r. 2015 kompletne zrekonštruovaný, zateplený, má novú strechu, zrekonštruované spoločné priestory. Nachádza sa vo veľmi dobrej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, len 5 minút pešo na Hlavnú ulicu. V blízkosti je základná škola a škôlka, pošta, nemocnica s poliklinikou, autobusová aj vlaková stanica. V blízkom mestskom parku s letným kúpaliskom, jazierkom, plávajúcou fontánou, detskými ihriskami, workoutovým ihriskom a venčoviskom môžete relaxovať so svojimi najbližšími. Odporúčame Vám tento byt aj ako veľmi dobrú investíciu na prenájom, vzľadom na skvelú lokalitu a nízke prevádzkové náklady. Kúpu bytu je možné financovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám vieme pomôcť.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto na ulici Svätoplukova

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Svätoplukova v Košiciach - Staré Mesto v cene 134.000,- € je o 2.003 € drahší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto. Rozloha je o 8 metrov menšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 1-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907.., uveďte číslo ponuky ZR-76...

Pozícia realitnej ponuky

134.000,- €
Cena nehnuteľnosti 89.000,- € 194.990,- €
33 m²
Celková rozloha 29 m² 48 m²
32 m²
Úžitková plocha 29 m² 48 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha33 m²
Úžitková plocha32 m²
Poschodie2
Počet poschodí3
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciaseverná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-762269 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny