2 izbový byt 46m2 + 6m2 balkón, Šafárikova - Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Šafárikova
46 m²
7
3
2
nie
úplne prerobený
nie
áno
predaj - 2-izbový byt
106.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

3616x zobrazená v zozname / 245x zobrazená detailne / 245x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj 2-izbový byt v Trenčíne na ulici Šafárikova. Byt s rozlohou 46m2 je situovaný na 3. poschodí v 5-poschodovej bytovke. Bytový dom je zateplený, má zrekonštruovanú strechu, nové balkóny, nový výťah, plastové okná, vchodové dvere s elektronickým vrátnikom a schránky. K bytu prislúcha aj pivnica s rozlohou približne 2m2 a balkón s rozlohou 6m2.

Byt je kompletne zrekonštruovaný. Sú vymenené plastové okná, vstupné dvere, interiérové dvere so zárubňami, elektrické rozvody, rozvody vody aj odpadu, vymurovaané jadro a nové podlahy. Byt je orientovaný na južnú stranu, takže je príjemne svetlý a je z neho nádherný výhľad na Považský Inovec. Náklady na bývanie sú približne 120,-€ mesačne pre 2 osoby.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do samostatnej spálne, kúpeľne, samostatného WC a do obývačky s kuchynským kútom. Z obývačky je výstup na veľký balkón. Výhodou tohto bytu je dostatok úložného priestoru v šatníku a špajzi na chodbe.

V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Sú tu viaceré škôlky, základná škola, detské ihriská, potraviny, pošta, OC Južanka, množstvo reštaurácií a pohostinstiev a mnoho iného. Pre vyznávačov zdravého životného štýlu máme pripravené workoutové ihrisko, prípadne neďaleký lesopark Brezina.
Parkovanie v okolí je rovnako bezproblémové ako v celom Trenčíne. Je spoplatnené mestskou parkovacou politikou.

3D Prehliadka:https://my.matterport.com/show/?m=8xm2PdaKYkG

Cena bytu je 106.000,-€




Patrik Pavlík, RSc.


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak, a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha46 m²
Úžitková plocha46 m²
Poschodie3
Počet poschodí7
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajužná

Vývoj ceny