2 izbový byt Súhradka , Lednické Rovné (64m2)

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Lednické Rovne
Ulica.: Májová
64 m²
zvýšené prízemie
2
nie
pôvodný
áno
nie
nie
predaj - 2-izbový byt
73.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3791x zobrazená v zozname / 583x zobrazená detailne / 26x zobrazená detailne tento mesiac

VAŠE REALITY - realitná kancelária Vám ponúka na predaj 2 izbový byt s veľkorysou výmerou v pôvodnom stave, vhodný na kompletnú prerábku s možnosťou zmeny dispozície na 3 izbový. Tento zaujímavý byt sa nachádza v obci Lednické Rovne, na ulici Májová. Byt je situovaný na 1 poschodí so samostatným vchodom. Úžitková plocha bytu 64 m2, k bytu prislúcha pozemok o výmere 159m2 kde sú zasadené ovocné stromy a možnosť úžitkovej záhrady. V tomto byte máte pocit bývania ako v rodinnom dome, nakoľko sa jedná o malú bytovku s malým počtom bytov(4 bytové jednotky) a keďže sa jedná o byt s vlastným pozemkom máte možnosť posedenia v predzáhradke. Byt je v stave na bývanie v prípade okamžitej potreby bývania ale je tu možnosť rekonštrukcie. Byt disponuje samostatným plynovým kúrením s ohrevom vody, v kúpeľni je vaňa okienko do dvora na presvetlenie a vetranie. Samostatné W.C. byt má veľkú obývačku ktorá ma dve samostatné okná aj dva vstupy do izby tak sa dá izba rozdeliť na ďalšiu izbu .Spálňa má balkón s pekným výhľadom. V suteréne sa nachádza pekne veľká pivnica 6m2.

Mesačné náklady na bývanie 120eur.



Konštrukcia domu drevená/betón.

Strecha -plech.



Fínsky typ domu. Nízkoenergetický.



Ako maklér do poručujem ,byt ako investíciu, vzhľadom na veľký záujem o prenájom v danej lokalite , obec Lednické Rovné patrí k vyhľadávaným ,nakoľko sa v okolí nachádza mnoho firiem, fabrík či už priamo v obci, RONA, YURA či v neďalekom Púchove Continental atď . V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, obchodný dom, dom služieb, dom kultúry. Autobusové zastávky, dobrá dostupnosť do mesta Púchov, 8 km.

Kontakt na makléra: Mária Fürsten, tel.: , mail: ID zákazky:189842
V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Predávate/kupujete svoju nehnuteľnosť sám, ale netrúfate si na všetky fázy realitného obchodu? Radi Vám pomôžeme tam, kde si nie ste istý.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha64 m²
Úžitková plocha64 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 1
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zdrevostavba
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené
Orientáciajuhovýchodná

Vývoj ceny