2 izbový byt v novostavbe, loggia, nadštrandard, Miloslavov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Miloslavov
Ulica.: Slávičia
57 m²
3
1
2
úplne prerobený
nie
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
168.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

10095x zobrazená v zozname / 403x zobrazená detailne / 29x zobrazená detailne tento mesiac

V zastúpení vlastníka ponúkame na predaj svetlý a útulný 2 izbový byt v Miloslavove.
Byt realizovaný v nadštandardnom prevedení má podlahovú plochu 57,49 m2 (bez plochy loggie), pričom plocha loggie je 3,41 m2. Nachádza v tehlovom bytovom dome s výťahom na 1. poschodí na Slávičej ulici.

K dispozícii máme aj videoobhliadku.



DISPOZÍCIA
Byt má dve samostatné nepriechodné obytné izby, šatník, kúpeľňu s WC, predsieň.
Z centrálnej chodby sa vchádza do obývacej izby s kuchyňou, spálne so šatníkom, kúpelne spolu s WC. Z obývacej izby je vstup na loggiu. Orientácia bytu je na ZÁPAD, nadštandardne veľké okná dodávajú vnútrornému priestoru veľa prirodzeného svetla.

VÝMERY


obývacia izba: 20,86 m2, spálňa: 15,47 m2, šatník: 3,42, kuchyňa: 8,10 m2, kúpeľňa + WC: 4,18 m2, predsieň: 5.46 m2, loggia: 3,41 m2
SPOLU: 60,9 m2

VYBAVENIE


Byt bol realizovaný v nadštandardnom prevedení. V predsieni je keramická dlažba, rovnako aj v kúpeľni s obkladom do výšky stropu. V obytných izbách a v šatníku sú laminátové parkety. Interiérové dvere so zárubňami sú na báze dreva. Okná sú plastové s trojsklom.
Jedálenská časť je prepojená s obývačkou.
Kuchynská linka je na báze dreva značky Decodom s množstvom odkladacieho priestoru a dostatočným pracovným priestorom. Má veľmi kvalitné zabudované spotrebiče: kombinovanú chladničku, teplovzdušnú a mikrovlnnú rúru + indukčnú varnú dosku - všetko značky Whirlpool. Umývačku riadu je značky Bosh.

Vykurovanie je zabezpečované centrálnou elektrickou kotolňou pre viac bytových domov radiátromi. Ovládanie je digitálnym termostatom. V letných mesiacoch je možné využívať aj chladenie rovnako ovládané termostatom v byte. Byt má vlastnú rekuperáciu.
Internet je optický - vysokorýchlostný, dostupná je internetová TV.

PARKOVANIE je dostupné - verejné, s možnosťou dokúpenia parkovacieho miesta vo výške 6000,- Eur.
Byt sa predáva bez hnuteľného zariadenia. Zabudované zariadenie je súčasťou predaja (rolldor

BYTOVÝ DOM


Je tehlový, trojposchodový, kolaudovaný a odovzdaný do užívania v roku 2020. Je vybavený výťahom. Vstupná brána je hliníková. Komunikácia s vlastníkmi bytov je zabezpečená el. vrátnikom umiestneným na vstupe do bytového domu.

OKOLIE A DOSTUPNOSŤ


v obci sa nachádza železničná stanica, obecný a stavebný úrad, pošta, základná a materská škola, športový klub, všeobecný lekár pre dospelých, ambulancia dentálnej hygieny. V tesnej dostupnosti sú potraviny Billa.
Do Bratislavy je veľmi dobrá a rýchla dostupnosť - po Vinohradníckej ulici (15 km na Nivy Centrum) alebo cez D4/R7 (23 km na Nivy Centrum, cesta trvá 18 min)

Financovanie je možné aj hypotekárnym úverom, ktorý v prípade záujmu zabezpečíme. Zabezpečíme aj znalca v obore oceňovania stavieb.

Uvedená cena je KONEČNÁ vrátane provízie RK, výberu LV na právne úkony, všetkých potrebných zmlúv k prevodu nehnuteľnosti, protokolárneho odovzdania, ako aj vrátane hypotekárneho servisu.
Sme členmi Združenia realitných kancelárií Slovenska.

Kontaktujte nás kedykoľvek a dohodneme si obhliadku.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha61 m²
Úžitková plocha57 m²
Poschodie1
Počet poschodí3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanieáno
Lódžiaáno
Pivnicanie
Výťaháno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciazápadná
Novostavbaáno