Chrenová - 3 izbový byt + kumbál na príjemnom prvom poschodí

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
72 m²
predaj - 3-izbový byt
134.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2892x zobrazená v zozname / 275x zobrazená detailne / 275x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj rodinne pôsobiaci byt s dobrou atmosférou. Pre nenáročných klientov ponúka harmonické bývanie. Stačí sa len nasťahovať a bývať, pretože v byte zostáva takmer všetko čo budúci majiteľ potrebuje. Kúpou ihneď voľný.

Ide o veľký 3 izbový byt s metrážou 72 m2 s kumbálom. K bytu patrí aj murovaná pivnica. Nachádza sa na 1 poschodí (nie prízemie) z 3. V byte je výstup na balkón z obývačky (pôdorys je v galérií). Parkovanie je vyriešené s dostatočným množstvom v okolí.

Technický stav bytu je v čiastočnej rekonštrukcií s vymenenou elektrinou v murovanom jadre a v kuchyni. Vymenené sú plastové okná, porobené podlahy a celkovo byt pôsobí čisto a udržiavane.

Chrenová je skvelou lokalitou, pretože obyvateľ má doslova na skok všetko čo potrebuje. Byt je orientovaný do množstva zelene.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 118688



Cena: 134 990.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha72 m²
Statusaktívne

Vývoj ceny