2i byt 79m2 + vlastný pozemok 59m2, Gen. M.R.Štefánika, Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Gen. M. R. Štefánika
79 m²
2
prízemie
2
nie
úplne prerobený
nie
nie
predaj - 2-izbový byt
109.900,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

3550x zobrazená v zozname / 369x zobrazená detailne / 25x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj veľkometrážny 2-izbový byt na ulici Gen. M. R. Štefánika v Trenčíne. Byt s výmerou 79m2 je situovaný na prízemí zateplenej tehlovej bytovky bez výťahu. Bytový dom má zrekonštruované aj vchodové dvere s elektronickým vrátnikom a schránky. K bytu prislúcha aj pivnica s rozlohou približne 5m2 a podiel na veľkom oplotenom pozemku s rozlohou 2285m2. Z toho k tomuto bytu patrí 59m2. Do bytu je bezbariérový prístup.

Byt je kompletne zrekonštruovaný a pripravený na okamžité nasťahovanie. Sú tu vymenené elektrické rozvody, plávajúce podlahy a dlažba, plastové okná a kuchynská linka.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do kúpeľne s WC, izby a kuchyne. Z kuchyne sa ďalej prechádza do druhej izby. Izby sú navzájom tiež prepojené. Veľkou výhodou je vlastné samostatné elektrické kúrenie a elektrický bojler na ohrev vody. Svoje náklady tak budete mať plne pod kontrolou. Náklady sú 80,-€ mesačne + elektrická energia (podľa spotreby). V prípade potreby sa dá byt využívať aj ako 3-izbový. Kuchyňa je totiž dostatočne veľká na to, aby vznikla moderná spojená obývačka s kuchyňou.

V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Detské ihriská, potraviny, OZC MAX, množstvo reštaurácií a pohostinstiev a mnoho iného. Život na sídlisku Pod sokolice je úžasný najmä pre rodiny s deťmi. Deti si tu nájdu množstvo kamarátov, mamičky na materskej dovolenke môžu vziať deti každý deň niekam na výlet a prácou vyčerpaní oteckovia budú mať vždy po ruke nejakú tú "inštitúciu" čapujúcu dobre vychladenú dvanástku.
Pre vyznávačov zdravého životného štýlu je pripravený Lesopark Brezina.


Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie B.

3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=XJbxUcva9dV

Cena bytu je 109.900,-€




Patrik Pavlík, RSc.


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha79 m²
Úžitková plocha79 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí2
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátB
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové