3-izb. byt na Námestí hraničiarov v Petržalke, 2 x lodžia

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Námestie hraničiarov
77.8 m²
12
12
3
čiastočne prerobený
áno
predaj - 3-izbový byt
220.000,- € + sprostredkovateľská provízia 3.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3412x zobrazená v zozname / 240x zobrazená detailne / 240x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 3-izbový byt na ul. Námestie hraničiarov, Petržalka.

Celková úžitková plocha bytu je 77,8 m2 + 2 x lodžia (6,8m2), spolu 84,6m2. Byt sa nachádza na 12. poschodí v 12-poschodovom obytnom dome.

Byt bol priebežne rekonštruovaný. Posledná rekonštrukcia prebehla pred 6 rokmi, keď sa rekonštruovala kúpeľňa s WC, robili sa nové omietky v kuchyni, chodbe a hale. Dispozícia bytu:
Veľká vstupná hala, chodbička z haly vedúca do kuchyne, do kúpeľne a samostatného WC. Z haly sa dá vojsť do priestrannej nepriechodnej izby a do priechodnej veľkej obývačky s loggiou. Z obývačky sa prechádza do ďalšej priestrannej izby s loggiou. K bytu patrí pivnica 1,8m2 na prízemí.

Vybavenie:


Byt má bezpečnostné vchodové dvere. Dlažba je v kuchyni, chodbe, hale, kúpeľni, WC a v loggiách. V obývačke je drevená podlaha s dubovou dyhou. V dvoch izbách je laminátová podlaha. Kúpeľňa a WC majú obklad po strop. V kúpeľni je priestranný sprchový kút. Všetky okná sú vybavené žalúziami a sieťkami proti hmyzu. V obývačke a hale je designový podhľad.
Zariadenie:
Byt sa predáva s väčšinou zariadenia ako na fotkách vrátane veľkej vstavanej skrine. Kuchyňa je vybavená spotrebičmi vrátane umývačky a plynového sporáku. Obe loggie sú uzavreté, presklenené.

Lokalita:


Tiché, bezpečné prostredie, príjemný susedia. Výhodou lokality je rýchle napojenie do centra, v bezprostrednej pešej vzdialenosti zastávky MHD: autobus, električka.
V blízkosti je veľmi dobrá občianska vybavenosť, potraviny, lekáreň, drogéria, reštaurácie, detské ihriská, škola, škôlka. Parkovanie je možné pred domom alebo za domom. Pred domom vedie samostatný cyklistický chodník na hrádzu. V blízkosti sa nachádza starý háj a dostihová dráha.

Bytový dom:


Zateplený, nové výťahy, novo zrekonštruovaná, zaizolovaná a zateplená strecha, vymenené stúpačky a nedávno vymaľované spoločné priestory.

Náklady:


Mesačné náklady správcovi (voda, teplá voda, kúrenie, správa bytového domu, fond opráv, smeti, výťahy, upratovanie spoločných priestorov atď.) cca. 215,-€ / 2 osoby.

Byt by bol voľný od 31.júla 2024.




K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia 3.000,-€ v rámci ktorej Vám zabezpečíme:
- kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti
- kópiu LV prípadne katastrálnej mapy s kolkom na právne účely
- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách
- bežný správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra
- kompletný právny servis zabezpečený interným právnikom /vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....

Informácie o ponúkanej nehnuteľnosti a obhliadky si môžete dohodnúť na telefónnom čísle: , , , prípadne email:
Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

V prípade záujmu Vám zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha84.6 m²
Úžitková plocha77.8 m²
Poschodie12
Počet poschodí12
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Lódžiaáno - 2
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Oknáplastové