3 IZBOVY BYT NA PREDAJ, UL.BELEHRADSKA, KE I.-SIDL.TAHANOVCE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Sídlisko Ťahanovce
Lokalita.: Košice - mestská časť Sídlisko Ťahanovce
Ulica.: Belehradská
80 m²
8
6
3
nie
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
154.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4674x zobrazená v zozname / 274x zobrazená detailne / 178x zobrazená detailne tento mesiac

JOZUE REALITY Vám v zastúpení Ing. Milanom Drotárom exkluzívne ponúka na predaj 3 izbový byt (pôvodne 4 izbový) po čiastočnej rekonštrukcii na ulici BELEHRADSKA.

Základné informácie o byte: Lokalita: BELEHRADSKA ulica, sídlisko Ťahanovce. . Dispozične byt pozostáva z obývacej izby, dvoch samostatných izieb, komory, kúpeľňa a WC. K bytu patrí aj pivnica. A k dispozícii je aj lodžia.
Predsieň 10,10m2, Izba 20,45m2, Izba: 16,89m2, Izba: 12,91m2, Kuchyňa: 9,83m2, Šatník: 2,58m2, Kúpeľňa: 3,72m2, WC: 1,0m2, Pivnica: 2,44m2. Výmera bytu je 80m2 plus výmera lodžie 5,05m2. Byt sa nachádza na šiestom poschodí. Byt je v osobnom vlastníctve. Je možné čerpať hypotéku, s ktorou Vám radi pomôžu finančný špecialisti, s ktorými naša realitná kancelária spolupracuje.
Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, výmenou okien, okná sú plastové. Orientácia bytu je Východ/Západ. Vo všetkých izbách sú plávajúce podlahy, v kúpeľni a WC je dlažba, v kuchyni a chodbe je korková plávajúca podlaha. Jadro murované, nová elektrická skrinka a elektrické pripojene v kuchyni.. Bytový dom je nezateplený, stúpačky sú pôvodné. V byte je k dispozícii internet od spoločnosti T-com, je možné využiť aj iné optické pripojenie od iných spoločností. Časť nábytku je možné odkúpiť, je to vecou dohody oboch strán.
Tri výnimočnými vecami disponuje tento byt: KLIMATIZACIA, KOMORA, A NADHERNY VYHLAD Z BYTU.

Lokalita: Je to veľmi pekná lokalita, vyznačujte sa dostupnosťou všetkých potrebných služieb. V blízkosti materská škola, základná škola Belehradská (patrí medzi najlepšie školy na sídlisku Ťahanovce), bežecký ovál zastávka MHD, Pošta, nákupné centrá Billa, Fresh, Coop Jednota, zdravotné centrum, výbežisko pre psov, v blízkosti Park Anička a les Ťahanovce.
JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.

Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce na ulici Belehradská

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Belehradská v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce v cene 154.990,- € je o 12.003 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce. Rozloha je o 5 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 trojizbových bytov v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0917.., uveďte číslo ponuky ZR-MD...

Pozícia realitnej ponuky

154.990,- €
Cena nehnuteľnosti 79.900,- € 199.500,- €
80 m²
Celková rozloha 63.31 m² 94 m²
80 m²
Úžitková plocha 60.13 m² 94 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha80 m²
Úžitková plocha80 m²
Poschodie6
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Krbnie
Klimatizáciaáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MDD-287 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.