3i byt na 19p s úžasným výhľadom | 100m2 | Vienna Gate

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Kopčianska
100 m²
22
19
3
úplne prerobený
nie
áno
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
329.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

3869x zobrazená v zozname / 223x zobrazená detailne / 45x zobrazená detailne tento mesiac

Peter z

RADO Reality Group

Vám ponúka 3-izbový byt s úchvatným výhľadom na predaj. Pri pohľade z okien uvidíte veľkolepú panorámu od Bratislavského hradu cez Pečnianske lesy, Kráľovu Horu, Dlhé Diely až po rakúsku dedinu Hainburg. Tento byt sa nachádza v projekte Vienna Gate, Bratislava – mestská časť Petržalka.

BYT:
S celkovou rozlohou 100m2 sa byt nachádza na 19. poschodí polyfunkčného komplexu Vienna Gate.

DISPOZÍCIA:


Pri vstupe Vás privíta priestranná chodba. Z nej sa dostanete do veľkej kúpeľne s toaletou. Následne vojdete do obývacej časti s elegantným nábytkom a očarujúcim panoramatickým výhľadom. Obývací priestor je prepojený s modernou kuchyňou a jedálenskou časťou. Ďalej nájdete štýlovo zariadenú spálňu s priestranným šatníkom a detskú izbu, ktorá je zariadená podľa najmodernejších konceptov montessori.

ZARIADENIE:


Tento exkluzívny byt je navrhnutý s dôrazom na štýl a luxus. Každý kus nábytku a dekorácie bol vybraný s citom a precíznosťou. Celý byt bol premyslene zariadený architektom a vyrobený na mieru z najkvalitnejších materiálov.
Byt disponuje centrálnou klimatizáciou, kvalitnými hliníkovými veľkoformátovými oknami, tienenie žalúziami atď.

KOMPLEX VIENNA GATE:


Komplex Vienna Gate má vynikajúcu polohu priamo oproti Petržalskej vlakovej stanici v Petržalke, a tiež je v bezprostrednej blízkosti hranice s Rakúskom. Na prízemí budovy nájdete recepciu, odkiaľ sa 3 výťahmi dostanete priamo do bytu. Štandardom sú vstupové čipové karty.
Okrem toho na prízemí nájdete aj obchodnú galériu s kompletnou občianskou vybavenosťou, vrátane TESCO expressu, pekárne, DM drogérie, lekárne, reštaurácií, kaviarní, fitness centra, solária, jógy, masáží, zubnej kliniky, rôznych lekárskych ordinácií, právnických kancelárií, notára a ďalších.

LOKALITA: Vďaka skvelej dostupnosti diaľničného obchvatu, MHD zastávke a vlakovej stanici je Vaša mobilita zabezpečená a rýchlo sa dostanete do akéhokoľvek miesta v Bratislave a okolí.
Tento byt je jedinečnou príležitosťou pre tých, ktorí hľadajú štýlový a komfortný domov s panoramatickým výhľadom. Nezmeškajte túto výnimočnú ponuku a kontaktujte nás pre viac informácií a osobnú obhliadku:

Cena bytu: 329.900€



Meno: Peter Dobiáš

RADO Reality Group


Telefón:
E-mail:

Urobte z tohto bytu váš vysnívaný domov a užívajte si úchvatné výhľady a luxusné prostredie každý deň!





RADO Reality Group

je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Kopčianska

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Kopčianska v Bratislave - Petržalka v cene 329.900,- € je o 48.830 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. Rozloha je o 15 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 50 trojizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421917.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

329.900,- €
Cena nehnuteľnosti 105.500,- € 397.000,- €
100 m²
Celková rozloha 55 m² 105 m²
100 m²
Úžitková plocha 55 m² 100 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha100 m²
Úžitková plocha100 m²
Poschodie19
Počet poschodí22
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Oknáhliníkové
Orientáciazápadná
Terénrovina
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2094 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.