3i byt po rekonštrukcii s garážou v obci Pata

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Pata
78 m²
2
2
3
áno
po rekonštrukcii
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
125.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

36055x zobrazená v zozname / 2684x zobrazená detailne / 186x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj pekný veľkometrážny 3 izbový byt s garážou v obci Pata. Situovaný na 2p/2p bytového domu. Rozloha bytu je 83m2, prislúcha mu zväčšený balkón a pivnica.
Byt je po rekonštrukcii - plastové okná, plávajúce podlahy, interiérové dvere + posuvné dvete do kúpelne, moderná kuchyňská linka, renovácia balkónu. Kúrenie v bytovom dome je spoločné - plynové, vlastný ohrev vody. Už žiadne ďalšie investície, stačí sa nasťahovať.


DISPOZÍCIA:


- priestranná vstupná chodba
- kuchyňa s jedálňou
- obývacia izba
- 2x spálňa
- kúpelňa so sprchovým kútom
- samostatné WC
- šatník

Bytový dom je po rekonštrukcii vrátane zateplenia a fasády.

Neváhajte nás kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností a pre našich klientov zabezpečujeme kompletný právny servis. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej a bezpečnej realizácie obchodu. Ochotne Vám zabezpečia vypracovanie znaleckých posudkov, dokumenty pre kataster nehnuteľností, poradenský servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov.



Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha83 m²
Úžitková plocha78 m²
Poschodie2
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Plynáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicanie
Garážáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové

Vývoj ceny