4* Hotel, Pag, Chorvátsko

Štát.: Chorvátsko
Mesto.: Pag
Lokalita.: Pag
3500 m²
7
48
áno
po rekonštrukcii
áno
predaj - Hotely a penzióny
5.400.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

132657x zobrazená v zozname / 9106x zobrazená detailne / 100x zobrazená detailne tento mesiac

Hotel so 45 komfortnými + 3 apartmánmi, klimatizovanými, dvojlôžkovými izbami, vonkajším bazénom a krásnou plážou pred hotelom, ideálnym pre rodinnú dovolenku v lete aj v zime.

Hotel sa nachádza v pokojnej časti mesta Pag a len pár minút od historického centra mesta. Reštaurácie v meste ponúkajú široký sortiment jedál vrátane slávneho syra a jahňaciny z ostrova, ktoré len umocnia Váš pôžitok z tohto nádherného ostrova, známeho zaujímavou mesačnou krajinou. Zážitok zavŕšite návštevou starého mesta, kde nájdete jedinečný suvenír - ručne šitú čipku z Pagu, ktorá je jedným zo symbolov mesto.

Nachádza sa v blízkosti starého mesta Pag a len pár metrov od krásnej pláže. Hotel ponúka: hotelové parkovisko a podzemnú garáž, recepciu s nepretržitou prevádzkou, nefajčiarske izby, reštauráciu, koktailový bar, zmenáreň, bankomat, zasadaciu miestnosť, výťahy, noviny, požičovňu bicyklov, práčovňu, faxovanie a kopírovacie služby, trezor v každej izbe a vonkajší bazén.

Postavený v rokoch 2006/2007


Rozloha hotela 3.500 m2, 7 poschodí, výťah pre hostí, výťah pre zamestnancov
a. Suterén |-1| : garáž pre 17 áut, kotolňa, bazénová technika a hasičské zázemie, sklad potravín, sociálne zariadenia pre personál, sociálne zariadenia pre hostí
b. Prízemie |0| : vstupná hala s recepciou, Lobby bar | 30 miest |, reštaurácia |110 miest |, kuchyňa, špajza, 3 obchodné priestory pri ceste, práčovňa
c. 1.poschodie: 2 izby - parková strana, 7 izieb - morská strana, kancelária pre chyžné, bar, priestor pre saunu, masáže, jacuzzi, fitness, barová terasa, otvorený bazén s vyhrievanou vodou a terasa s ležadlami
d. 2. poschodie: 2 izby - strana park, 10 izieb - strana more, 1 apartmán - strana more, kancelária pre chyžné
e. 3. poschodie: 2 izby - strana park, 10 izieb - strana more, 1 apartmán - strana more, kancelária pre chyžné
f. 4. poschodie: 2 izby - strana k parku. 10 izieb morská strana, 1 apartmán - morská strana, kancelária pre chyžné
g. 5.poschodie : voľný priestor na rôzne účely v závislosti od želania majiteľa

Celková kapacita: 8/2 izieb parková strana, balkón, 37/2 izieb s možnosťou 3. prístelky - morská strana, s balkónom a 3 apartmány - morská strana. Všetky izby majú veľkosť 26,5 m2 | kúpeľňa 5 m2 v cene a balkón 4 m2. Apartmány majú 1 spálňu a obývaciu izbu, celková výmera 46 m2 | kúpeľňa 6m2 | s balkónom 6 m2. Prízemie hotela | recepcia, Lobby bar, reštaurácia - ako všetky hotelové izby sú zariadené v klasickom bidermaierskom štýle.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha3500 m²
Počet poschodí7
Počet izieb48
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Balkónáno
Garážáno
Zariadeniezariadený
Strechapo rekonštrukcii
Bazénexteriérový
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny