4-izbový mezonetový byt 135m2 + balkón, Ivanovce - Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Ivanovce
Ulica.: Ivanovce
135 m²
1
1
4
áno
nie
áno
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
186.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

7063x zobrazená v zozname / 290x zobrazená detailne / 290x zobrazená detailne tento mesiac

IBA U NÁS! Rado Reality Vám predstavuje exkluzívny 4-izbový mezonetový byt s rozlohou 135 m2, postavený v roku 2010. Tento moderný byt je situovaný v pokojnej lokalite na prvom poschodí bytového domu a ponúka skvelú kombináciu pohodlia a štýlu.

Pri vstupe do tohto štýlového domova vás privíta veľkorysá chodba, ktorá vedie do priestrannej obývacej izby spojenej s kuchyňou. Kuchyňa, ktorá bola kompletné zrekonštruovaná v roku 2022, je vybavená modernými spotrebičmi a ponúka dostatok miesta pre prípravu vašich obľúbených jedál. Z kuchyne sa prechádza do samostatnej izby, ktorá je ideálna ako pracovňa, študovňa alebo aktuálne ako herňa pre deti. Po schodoch sa dostanete na druhé poschodie, kde nájdete ďalšiu izbu a hlavnú spálňu so vstupom na balkón s výhľadom na okolitú prírodu. Ďalšia kúpeľňa s toaletou, ktorá sa nachádza na 1. poschodí zabezpečuje komfort a súkromie pre celú rodinu.

Tento byt disponuje dostatkom úložného priestoru a svojou dispozíciou a rozľohou pôsobí dojmom rodinného domu. Jeho orientácia na juhovýchod zaručuje dostatok prirodzeného svetla a tepla. S vlastným plynovým kotlom a klimatizáciou si môžete nastaviť ideálnu teplotu po celý rok. Bezpečnostné dvere značky Sherlock a kamerový systém v rámci celého bytového domu zaručujú pokojné bývanie.

Vykurovanie je riešené cez vlastný plynový kotol, čo prispieva k nízkym mesačným nákladom vo výške len 170€ mesačne, vrátane internetu a fondu opráv (pre 4 osoby). V byte je optický internet. Väčšina zariadenia ostáva v byte, takže sa môžete ihneď pohodlne zabývať.

Tento inadštandardně veľký byt sa nachádza len 10 km od Nového Mesta nad Váhom a 13 km od Trenčína, čo poskytuje dokonalú rovnováhu medzi pokojom vidieckeho života a blízkosťou mestských služieb a zábavy. V obci Ivanovce nájdete kompletnú občiansku vybavenosť, vrátane základných služieb, škôl, detských ihrísk a kultúrnych aktivít. Okolie Ivanoviec ponúka aj bohaté možnosti na rekreáciu v prírode. Obec je obklopená krásnou krajinou, kde môžete objavovať úchvatné turistické trasy, cyklotrasy a prírodné atrakcie. Pre milovníkov aktívneho oddychu je tu nekonečné množstvo možností na turistiku, cyklistiku, či rodinné výlety do prírody. Zdravotné stredisko sa nachádza vedľa v dedine Melčice -Lieskové, a je tam aj pošta a lekáreň. Táto lokalita je ideálnym miestom na bývanie pre tých, ktorí hľadajú spojenie s prírodou a zároveň chcú mať všetky výhody mestského života na dosah ruky.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Nikola Barteková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.



Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha135 m²
Úžitková plocha135 m²
Poschodie1
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciavýchodná
Novostavbaáno

Vývoj ceny