4+KK NOVOSTAVBA-BUNGALOV, HLINÍK NAD VÁHOM, VÝMERA 700m²

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bytča
Lokalita.: Bytča
700 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
289.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9834x zobrazená v zozname / 961x zobrazená detailne / 391x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si videoprehliadku ************************* https://youtu.be/x-AOjG5dqE8 *************************

TUreality ponúka vo výhradnom zastúpení na predaj novostavbu 4+KK rodinného domu typ - bungalov, ktorý sa nachádza v novopostavenej časti rodinných domov v Hliníku nad Váhom, ktoré je vzdialené iba od mesta Bytča 2km, cca 5min autom.

Dom bol postavený z YTONG-ových tvárnic hrúbky 30cm, je zateplený fasádnym polystyrénom hr. 20cm. Bol skolaudovaný v roku 2020. Má zastavanú plochu 174,72m², podlahovú plochu bez terasy 107,88m² a leží na rovinatom pozemku o celkovej výmere 700m².

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, šatníka, hosťovského WC, priestrannej kuchyne spolu s obývacou izbou a jedálňou s výstupom na terasu, kúpeľne a 3 samostatných izieb: 2 detských izieb, spálne.

V kuchyni sa nachádza dvojdielna linka s ostrovom so vstavanými spotrebičmi: indukčná varná doska, el. rúra, mikrovlnka, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, digestor. V kúpeľni je vaňa spolu so sprchovým kútom a vstavané WC Geberit. Hosťovské WC je tiež vybavené vstavanou toaletou.

Podlahy v izbách sú plávajúce-laminátové, v obývacej izbe, kuchyni a chodbe je položená dlažba. Okná sú osadené plastové 3-sklá. Stropy v dome sú drevené trámové, zateplené minerálnou vatou. Strešná krytina je z falcovaného hliníkového plechu s parozábranou. Do podkrovia sa dostatnete cez schody v spálni, kde sa nachádza dostatok úložného priestoru.

V oddelenej technickej miestnosti je: elektrický kotol Protherm, bojler na vodu, riadiaca jednotka s rozvodmi vykurovania, čerpacia stanica na vodu.

Ohrev vody je zabezpečený elektrický kotlom. Vykurovanie v miestnostiach je podlahové-teplovodné regulované termostatom. Dom je napojený na inžinierske siete: elektrina, voda je formou studne, odpad žumpou. Pozemok je z 3 strán oplotený. Parkovanie je možné pod prístreškom, ktorý sa nachádza pred vstupom do domu.

V okolí je dobrá občianska vybavenosť: COOP jednota, pohostinstvo, výborné napojenie na cestnú komunikáciu do mesta Bytča. Obec Hliník nad Váhom má základnú a materskú školu, Nachádza sa tu prírodná rezervácia s názvom Hlinícka planina, ktorá ponúka pekné výhľady na okolité kopce a lesy. Pre turistov a milovníkov prírody je to obľúbená lokalita na prechádzky a turistiku.

Bývajte v pokojnom prostredí ďaleko od ruchu veľkých miest. ODPORÚČAM. Mapa uvádza len orientačné rozmery. Bližšie info: alebo na tel. čísle





Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bytči

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Bytči. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Pozícia realitnej ponuky

289.990,- €
Cena nehnuteľnosti 85.000,- € 899.000,- €
700 m²
Rozloha pozemku 360 m² 1000 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku700 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52321 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny