4i RD Bungalov - Lada Bretejovce, hrubá stavba

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Bretejovce
112 m²
389 m²
4
verejný vodovod
áno
230/400V
žumpa
predaj - Rodinný dom - Novostavba
157.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

69390x zobrazená v zozname / 2720x zobrazená detailne / 50x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Impulz Real s.r.o. a Ing. Denis Konovalov Vám exkluzívne predstavujú:

Na predaj priestranný 4izbový rodinný dom v lokalite Bretejovce. Obec Bretejovce sa nachádza medzi mestami Košice a Prešov dostupnosť 15 minút do obidvoch miest.
Rodinný dom je situovaný v novovznikajúcej lokalite s názvom Lada Bretejovce je napojený na inžinierske siete: voda, plyn, elektrina, odpad formou žumpy. K domu vedie spevnená prístupová cesta, dom sa nachádza na pozemku o rozlohe 389m2.
Dispozične je rodinný dom oddelený na dennú a nočnú časť. Vstup je cez priestrannú predsieň, následne je možné sa dostať do dennej časti - obývačka spojená s kuchyňou. Nočnú časť tvorí spálňa so šatníkom a dve detské izby. Na chodbe sa nachádza samostatné wc, kúpeľňa a technická miestnosť. Dom sa predáva ako zastrešená hrubá stavba, možnosť výberu farby fasády, strešnej krytiny. Rodinný dom je možné dokončiť na kľúč. K domu prislúcha podiel na prístupovej ceste.

Lokalita disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, kde sa nachádza zastávka autobusu na oba smery - Košice, Prešov. V obci sa taktiež nachádza materská škola a potraviny.

Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na rodinného realitného makléra: Ing. Denis Konovalov , (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska).

Tešíme sa na spoluprácu.



"VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné.
Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

157.990,- €
Cena nehnuteľnosti 1.030,- € 1.500.000,- €
389 m²
Rozloha pozemku 96 m² 4765 m²
112 m²
Celková rozloha 80 m² 4765 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku389 m²
Celková rozloha112 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-DK-30 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.