4izbový bungalov s dvojgarážou, presklenou terasou, komplet zariadený

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Horná Potôň
Ulica.: Nezábudková
140 m²
795 m²
predaj - Rodinný dom
310.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10912x zobrazená v zozname / 809x zobrazená detailne / 377x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 3 ročnú novostavbu 4izbového, moderne a vkusne zariadeného bungalovu s dvojgarážou v obci Horná Potôň, ktorý je situovaný v novovybudovanej lokalite.

Dom sa nachádza na pozemku o veľkosti 795m2, jeho zastavaná plocha je 195m2 a úžitková plocha je 140m2 + presklená terasa je o rozlohe 40m2. Pozemok je rožný, oddychová časť má južnú orientáciu.
Stavba je cca. 3 roky stará. Bungalov je Drevodom s obvodovými stenami o hrúbke 345mm. Stropy sú sadrokartónové, stropná izolácia Isover , strešná krytina Bramac
2 x klimatizačná jednotka, komplet rekuperácia, automatická závlaha

Dispozícia:


Vstupuje sa do centrálnej haly, z ktorej sa vchádza do všetkých miestností v dome. Stavbe dominuje veľkorysá obývacia izba spojená s kuchyňou s modernou rohovou linkou, ktorá je vybavená zabudovanými spotrebičmi , vrátane umývačky riadu a jedálenským stolom. Samozrejmosťou je TV s pohodlnou sedačkou. Z obývačky je aj východ do presklenej zimnej záhrady, ktorá je vykurovaná a je to nádherné miesto na realax. Okrem príjemného obývacieho priestoru sú k dispozícii 3 miestnosti - rodičovská spálňa, pracovňa resp. detská izba a tretia izba je momentálne zariadená ako fitness centrum. V dome je jedna veľká kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom a jedna menšia kúpeľňa s WC, umývadlom, kde je aj 100l bojler na ohrev vody. Parkovanie je zabezpečené v dvojgaráži, daľšie dve miesta sú vytvorené na pozemku pred garážovým dverami. V dome je dostatok úložného priestoru ( šatníkové skrine v každej izbe, úložný priestor v podkroví domu cca 20m2 ). Dom sa predáva zariadený.

TV a internetové rozvody sú v každej miestnosti.



Dom má elektrické podlahové vykurovanie, 2 x klimatizácia, 6 komorové plastové okná, je energeticky veľmi šetrný.

Voda na pitie je v súčasnosti využívaná zo studne, k čomu sú vykonávané pravidelné kontroly. Chemický rozbor vykazuje , že voda má výbornú kvalitu. Inak obecný vodovod je na pozemku .
Všetky technológie, ktoré boli použité pri stavbe boli v špičkovej kvalite.

Rodinný dom je napojený na elektrinu, obecnú vodu a kanalizáciu, plyn je na hranici pozemku.
Na pozemku je postavená ešte menšia murovaná budova - 70 m2, ktorá momentálne slúži na podnikanie. Je napojená na elektrinu, vodu a kanalizáciu s možnosťou využitia podľa potrieb klienta ( fitness, domček na záhradný nábytok atď...)

Pokojné, bezpečné prostredie na bývanie vhodné pre rodinu s deťmi.
Dom má veľmi nízke mesačné prevádzkové náklady: 100,-EUR/mes.

Cena: 310 000,-EUR



Tel: ,


Cena je vrátane kompletného servisu spojeného s kúpou nehnuteľnosti ( vyhotovenie rezervačnej zmluvy, Zmluvy o prevode vlastníctva nehnuteľnosti, Návrhu na vklad, promptné zabezpečenie súdnoznaleckého posudku, uhradenie správneho poplatku spojeného so zavkladovaním Zmluvy o prevode )
Pri kúpe na úver Vám poskytneme bezplatné informácie o možnostiach získania úveru pre Vašu budúcu nehnuteľnosť. Financovanie vieme nastaviť individuálne podľa potreby klienta.




Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Hornej Potôni na ulici Nezábudková

Inzerovaný rodinný dom na ulici Nezábudková v Hornej Potôni v cene 310.000,- € je o 32.874 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Hornej Potôni. Rozloha je o 12 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Hornej Potôni. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Hornej Potôni. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903.., uveďte číslo ponuky ZR-GI...

Pozícia realitnej ponuky

310.000,- €
Cena nehnuteľnosti 39.990,- € 1.590.000,- €
795 m²
Rozloha pozemku 48 m² 28500 m²
195 m²
Zastavaná plocha 42 m² 1174 m²
195 m²
Celková rozloha 55 m² 2370 m²
140 m²
Úžitková plocha 1 m² 566 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku795 m²
Zastavaná plocha195 m²
Celková rozloha195 m²
Úžitková plocha140 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-GI-1471 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny