5i vila pod lesom | Rača

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Rača
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rača
Lokalita.: Bratislava - Rača
Ulica.: Podkarpatská
300 m²
600 m²
3
5
áno - 2 autá
čiastočne prerobený
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
899.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

2813x zobrazená v zozname / 213x zobrazená detailne / 37x zobrazená detailne tento mesiac

Peter z RADO Reality ponúka eleganciu a pôvab v každom detaile: exkluzívny rodinný dom v Bratislavskej Rači.

Nechajte sa unášať atmosférou tohto majestátneho rodinného domu, ktorý zrkadlí dokonalé spojenie luxusu a pohodlia.

Tu si môžete splniť sen o elegantnom bývaní vo výnimočnom rodinnom dome, ktorý sa nachádza v pokojnej časti Rače. S celkovou úžitkovou plochou 300m2 a rozlohou pozemku 600m2 je tento dom pravým odrazom vašich najtajnejších túžob o dokonalom bývaní.

Vitajte v dome, kde čas plynie inak. Päť útulných izieb, každá s vlastnou dušou, ktoré sa spoločne rozprestierajú na 2 podlažiach domu zasadeného do svahu s exkluzívnym bonusom nachádzajúcim sa v suteréne nehnuteľnosti.


DISPOZÍCIA


Srdcom domu pre spoločné chvíle je priestranná svetlá obývačka spojená s kuchyňou kde sa snúbi elegantný dizajn s útulnou atmosférou, a v ktorom krásny krb zaistí príjemný pocit tepla. Moderná kuchyňa, vybavená najkvalitnejšími spotrebičmi, sa stane miestom kulinárskych zážitkov a rodinných hostín. Na prvom podlaží ešte nájdeme priestrannú pracovňu s dostatkom prirodzeného svetla kde sa môžete naplno ponoriť do svojich povinností. Takisto nechýba ani kúpeľňa so sprchovacím kútom. Veľkou výhodou je garáž pre dve autá, ktorá disponuje priamy vstupom do domu.

Druhé podlažie Vám ponúka samostatnú nočnú časť. Nachádzajú sa tu dve rozlohou štedré detské izby plné svetla, ktoré sú priechodné cez spoločný šatník s obrovskými možnosťami úložného priestoru. Takisto tu nájdete aj spálňu s výstupom na balkón, z ktorého je nádherný výhľad na okolie Bratislavy. V neposlednom rade toto podlažie disponuje ešte aj jedným priestranným šatníkom, a samozrejme aj kúpeľňou, ktorá má vaňu, dve umývadlá, a hneď vedľa samostatné WC. V každej izbe je samozrejmosťou klimatizácia zabezpečujúca príjemnú teplotu v izbách aj počas najhorúcejších dní.


Exkluzívnym bonusom je nadštandardne prerobený suterén, v ktorom si môžete s rodinou či priateľmi vychutnať voľné chvíle pri stolnom futbale, relaxom v saune, alebo aktívnym oddychom vo fitness kútiku. Veľkou výhodou suterénu je aj jeho priamy výstup na záhradu.


LOKALITA


Rača je jedna z historických štvrtí Bratislavy. Nachádza sa na severovýchode mesta, obklopená zelenými kopcami a vinohradmi, čo vytvára pôvabné prostredie pre obyvateľov. Táto štvrť je obľúbená najmä pre svoju rodinnú orientáciu a pohodlnú dostupnosť k základným službám a obchodom. Súčasne však ponúka aj dostatok priestoru na oddych a rekreáciu s množstvom peších a cyklistických trás prechádzajúcich cez okolité lesy a lúky. Svojou atmosférou spojenou s modernými vyhliadkami a starobylou históriou je Rača ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú harmonickú kombináciu života v meste a prírodného kľudu.

CENA


Cena domu je 899.000€

Kontakt na zodpovedného makléra:


Peter Dobiáš



Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo, uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií cez preberací protokol, pomoc pri podaní daňového priznania k dani za nehnuteľnosť.




RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bratislave - Rača na ulici Podkarpatská

Inzerovaný rodinný dom na ulici Podkarpatská v Bratislave - Rača v cene 899.000,- € je o 35.401 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Bratislave - Rača. Rozloha je o 60 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Bratislave - Rača. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Bratislave - Rača. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421917.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

899.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 1.750.000,- €
600 m²
Rozloha pozemku 132 m² 1280 m²
400 m²
Zastavaná plocha 100 m² 400 m²
300 m²
Úžitková plocha 22 m² 510 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku600 m²
Zastavaná plocha400 m²
Úžitková plocha300 m²
Počet poschodí3
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
El. napätie230/400V
Plynáno
KanalizáciaČOV
Vykurovanievlastné - plyn
Garážáno - 2 autá
Parkovanievonkajšie
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestabetónová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2608 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.