6 izbový RD so zimnou záhradou, jazierkom a garážou blízko centra

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Rovinka
Ulica.: Krásna
215 m²
781 m²
2
6
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
499.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

54308x zobrazená v zozname / 2496x zobrazená detailne / 373x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj priestranný, 6 izbový, samostatne stojaci rodinný dom nachádzajúci sa na Krásnej ulici s čarovnou atmosférou v Rovinke. Ulica je situovaná v blízkosti centra dediny, školy a železničnej stanice . Nakoľko sa jedná o krátku, slepú ulicu, ak Vám von vybehne dieťa alebo psík, nie je problém!

Dom je jednopodlažný s obytným podkrovím. Pôdorys je riešený v tvare L. Úžitková plocha domu je 215 m2, zastavaná plocha je 174m2, Celková výmera pozemku je 781m2, pozemok je oplotený, okrem domu sa tu nachádza altánok, presklená terasa a záhradný domček s plochou cca. 4,5m x 9,5m.

Slnečný rodinný dom je prakticky riešený, je vhodný pre 5 až viac člennú rodinu.

Prízemie:



Na prízemí sa vchádza do vstupnej haly, ktorá je spojená s kuchyňou a obývacou izbou. Obývacia izba je tiež spojená s kuchyňou s priestrannou kuchynskou linkou. V obývačke je efektný jedálenský kút v apsidovom výklenku a krb s prieduchmi, ktorý spríjemní nejeden jesenný večer. Z obývačky je východ na veľkú, presklenú terasu. Z terasy je vchod aj do záhradného domčeka, ktorý môže slúžiť jednak pre ubytovanie hostí počas letných mesiacov, alebo na uskladnenie záhradného nábytku. Na prízemí sa ešte nachádza hosťovská izba , menšia kúpeľňa so sprchovacím kútom, technická miestnosť s kotlom a garáž, prístupná z dvora, ktorá má dvere aj do vstupnej haly, čiže do domu idete „ suchou nohou“. Prepojenie dennej časti domu na prízemí, s nočnou na poschodí zabezpečuje schodisko z masívu.

Poschodie:



Na poschodí sú štyri izby, veľká kúpeľňa ( vaňa, sprchovací kút, 2 umývadlá, práčka so sušičkou ). Balkón orientovaný do záhrady je prístupný z rodičovskej spálne a zo susednej izby. Loggia je orientovaná do ulice. Na poschodí je ešte malý odkladací priestor.

RD má k dispozícii samostatnú garáž s elektrickou bránou a prístrešok na zaparkovanie 3 vozidiel.

RD bol skolaudovaný v roku 2001, postavený z tehly, zateplený polystyrénom hrúbky 15cm , so sedlovou škridlovou strechou Bramac, krb, klimatizačné jednotky na poschodí, na streche sú fotovoltické panely na výrobu elektriny , napojený na všetky IS + studňa, strážny kamerový systém tvorený 12 videokamerami, závlahový systém.

Vykurovanie domu je plynovým kotlom pomocou radiátorov, ktorý zabezpečuje aj teplú vodu pre domácnosť. Kotol bol vymenený v roku 2022.

Mesačné náklady na dom: 200,-EUR.



Vynikajúca občianska vybavenosť, krásna lokalita plná zelene v slepej ulici výborné a bezpečné susedstvo pre rodiny s deťmi.
Nehnuteľnosť je bez tiarch, kúpou voľný, takmer prázdny, pripravený na predaj!

Rovinka


Vyhľadávaná lokalita pri Bratislave, priamo v susedstve hlavného mesta.
Materská a Základná škola v obci, kompletná občianska vybavenosť ako reštaurácie, billa, pumpa, DM drogéria, zdravotné stredisko, lekárne, nákupné centrum, športoviská, cyklistická hrádza, určená pre milovníkov rôznych voľnočasových aktivít na čerstvom vzduchu, rekreačná oblasť Košariská priamo v obci (jazerá, pláže, šport)
Priame napojenie na diaľnicu D4, R7 čo zabezpečuje rýchle spojenie autom do Bratislavy, Šamorín centrum 13min., Dunajská streda-centrum 25min, Senec-centrum 25min.

Cena : 499 900,-EUR


Tel: ,

Cena je vrátane kompletného servisu spojeného s kúpou nehnuteľnosti ( vyhotovenie rezervačnej zmluvy, Zmluvy o prevode vlastníctva nehnuteľnosti, Návrhu na vklad, promptné zabezpečenie súdnoznaleckého posudku, uhradenie správneho poplatku spojeného so zavkladovaním Zmluvy o prevode ).Pri kúpe na úver Vám poskytneme bezplatné informácie o možnostiach získania úveru pre Vašu budúcu nehnuteľnosť. Financovanie vieme nastaviť individuálne podľa potreby klienta.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Rovinke na ulici Krásna

Inzerovaný rodinný dom na ulici Krásna v Rovinke v cene 499.900,- € je o 75.419 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Rovinke. Rozloha je o 47 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Rovinke.

Pozícia realitnej ponuky

499.900,- €
Cena nehnuteľnosti 56.990,- € 1.250.000,- €
781 m²
Rozloha pozemku 77 m² 15341 m²
174 m²
Zastavaná plocha 42 m² 756 m²
215 m²
Celková rozloha 70 m² 7600 m²
215 m²
Úžitková plocha 1 m² 100121 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku781 m²
Zastavaná plocha174 m²
Celková rozloha215 m²
Úžitková plocha215 m²
Počet poschodí2
Počet izieb6
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-GI-1449 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny