AstonReal: predaj 3 izbový byt 71m2 Spišská Nová Ves - Centrum

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
Ulica.: Rázusova
71 m²
3
3
čiastočne prerobený
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
110.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6394x zobrazená v zozname / 587x zobrazená detailne / 232x zobrazená detailne tento mesiac

AstonReal: ponúkame na predaj tehlový 3 izbový byt o výmere 71 m2 s balkónom v centre mesta Spišská Nová Ves. Byt dispozične pozostáva z troch obytných miestností: obývacia izba, spálňa, detská izba, kuchyňa, chodba, murované bytové jadro s kúpeľňou a WC, špajza. Byt je v pôvodnom stave s vymenenými plastovými oknami. Novému majiteľovi sa naskytne príležitosť zmeniť dispozíciu bytu spojením kuchyne s obývacou izbou, čím vznikne nový priestor o výmere 25 m2, ktorý poskytne pohodlné rozmiestenie nielen nábytku ale aj jeho lepšie využitie. K bytu prislúchajú aj 2 pivnice.

Bytový dom má zateplené opláštenie, zateplenú strechu a nachádza sa v tichej lokalite plnej zelene s novým detským ihriskom vo vnútrobloku, blízko BILLA, bezproblémové vonkajšie parkovanie.

Cena 110 000€



V prípade záujmu kontaktujte alebo

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha71 m²
Úžitková plocha71 m²
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Energetický certifikátnie
Oknáplastové