Autoservis, mototechna + podkrovný byt 120m2 na predaj, Žarnovica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žarnovica
Lokalita.: Žarnovica
426 m²
úplne prerobený
verejný vodovod
áno
230/400V
septik
predaj - Obchodné priestory - Novostavba
Cena v RK vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

204153x zobrazená v zozname / 12163x zobrazená detailne / 19x zobrazená detailne tento mesiac

1011925


Ponúkame Vám na predaj zabehnutý autoservis vrátane predajne mototechny a priestranného podkrovného bytu. Možnosť odkúpiť vrátane s.r.o. a naskladneného tovaru. Objekt je situovaný v centre mesta Žarnovica. Na pozemku sa nachádzajú 2 stavby. Jednopodlažná predajňa mototechny s úžitkovou plochou ~112m2 pozostáva z predajne, skladu, kancelárie, dennej miestnosti a soc. zariadení. Na prízemí v druhej budove je zriadený autoservis + kancelária. Zastavaná plocha 197m2. V podkroví nad autoservisom je vybudovaný byt s 3 izbami, 2 obývačkami, jedna je prepojená s kuchyňou, kúpeľňou so sprchovacím kútom, vaňou a WC + jedno samostatné WC. Úžitková plocha ~120m2. Súčasťou bytu je tiež balkón. Medzi budovami je vydláždené nádvorie o výmere ~326m2. K objektu prináleží záhrada o výmere ~523m2.

Predajňa orientovaná do ulice vznikla rekonštrukciou pôvodného kamenného domu v roku 2005. V rovnakom čase bola postavená novostavba pre autoservis a bytovú jednotku. Použitý materiál porotherm. Obe budovy sú zateplené. Vsadené sú drevené eurookná. Podlahy drevené alebo dlažba. Elektrické rozvody 230/400 medené. Budovy sú napojené na mestský vodovod. Kúrenie aj ohrev teplej vody pomocou samostatných plynových kotlov v každej budove. Odpad vyvedený do septika.

Informácie o cene Vám radi poskytneme e-mailom alebo telefonicky. V prípade záujmu s Vami rád absolvujem obhliadku alebo poskytnem doplňujúce informácie.

Neváhajte ma kontaktovať!



Prezrite si kompletnú ponuku nehnuteľností:
www.euroroyal.sk

Vaša realitná kancelária


Euro-Royal Reality, s.r.o.

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Celková rozloha1186 m²
Úžitková plocha426 m²
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaseptik
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zPorotherm
Zariadeniezariadený
Oknádrevené
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1011925 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.