Babony TRE | Na predaj pekný 4 izbový rodinný dom s garážou v Rovinke

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Rovinka
Ulica.: Astrová 22
155.18 m²
2
4
áno
verejný vodovod
áno
áno
áno
predaj - Rodinný dom
359.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

7818x zobrazená v zozname / 597x zobrazená detailne / 394x zobrazená detailne tento mesiac

Babony TRE Vám ponúka na predaj pekný a priestranný 4 - izbový rodinný dom v obci Rovinka, ktorá je len 15 min do centra Bratislavy.

RODINNÝ DOM:


Rodinný dom pôsobí veľmi príjemne, vzdušne a zabezpečí Vám komfort a pohodlie pre celúr rodinu. Pred vstupom do domu sa nachádza predzáhradka s vybudovaným prístreškom a vedľa vchodu sa nachádza vstup do garáže. Pred garážou je taktiež plnohodnotné parkovacie miesto pre druhé auto.

Samotný dom ma zatavanú plochu 99 m², záhrada má rozlohu 141 m² a predzáhradka je o rozlohe 31 m².

Po vstupe do domu sa nachádza priestranná chodba s úložným priestorom, hosťovská toaleta a technická miestnosť, ktorá je šikovne schovaná za dverami rolldor. Následne sa vchádza do priestrannej obývacej časti spojenej s kuchyňou a jedálenskou časťou. Na druhom podlaží domu sa nachádzaju 3 priestranné izby, chodba so šatníkom, dve kúpeľne a dve terasy.
Štandardom vybavenia sú laminátové podlahy, dlažba, podlahové kúrenie na prízemí, na poschodí je kúrenie radiátormi. Dom ma vlastný plynový kotol so zásobníkom, biokrb na terase, nástenné klimatizácie a alarm.

V záhradnej časti je zastrešená terasa, vírivka, záhradný domček a prístrešok na grilovanie. Ná záhrade nájdeme množstvo zelene a pekných vyrastených stromov a drevín. Trávnik má automatickú závlahu napojenú na studňu.

VÝHODY:


- kompletne zariadený
- veľmi dobrý stav domu a zariadenia
- priestrannosť
- vlastná garáž
- nový náter domu
- vírivka, záhradný domček
- lokalita a dostupnosť

LOKALITA:


Rovinka ponúka okrem pokojného bývania aj kompletnú občiansku vybavenosť, obchodné centrum City Park Rovinka, potraviny Kraj, škola, školky, kaviarne a pod. Do centra mesta Bratislava je to len 15 minút autom po novom obchvate R7. Lokalita je vyhľadávaná aj vďaka viacerým jazerám v blízkosti, ktoré sú okrem letného oddychu vyhľadávané pre vodné športy alebo rybárčenie. Pre športových nadšencov sa tu nachádza aj cyklohrádza a rôzne možnosti na športové vyžitie.

Cena: 359.000EUR



(konečná cena zahŕňa celý proces a servis prevodu nehnuteľnosti)

V prípade Vášho záujmu Vám poskytneme právny servis, hypotekárny úver a zabezpečíme celý proces predaja a prepisu nehnuteľnosti.

O kompletné profesionálne služby vrátane sprocesovania/ spracovania kúpy nehnuteľnosti a samozrejme aj zabezpečenia financovania kúpy nehnuteľností sa stará kancelária Babony TRE.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Rovinke na ulici Astrová 22

Inzerovaný rodinný dom na ulici Astrová 22 v Rovinke v cene 359.000,- € je o 56.479 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Rovinke. Rozloha je o 13 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Rovinke.

Pozícia realitnej ponuky

359.000,- €
Cena nehnuteľnosti 56.990,- € 1.250.000,- €
112.6 m²
Zastavaná plocha 42 m² 756 m²
155.18 m²
Úžitková plocha 1 m² 100121 m²

Podrobné informácie

Zastavaná plocha112.6 m²
Úžitková plocha155.18 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Terasaáno
Garážáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-802733 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny