Belmádena:Apartmány pri Golf Resort Belmádena/eng.text inside

Štát.: Španielsko
Mesto.: Málaga
Lokalita.: Benalmádena
Ulica.: Golf Resort Belmádena
120 m²
4
2
3
áno
áno
áno
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

106736x zobrazená v zozname / 3968x zobrazená detailne / 27x zobrazená detailne tento mesiac

2 spálne, 2 kúpeľne, obytné priestory na 1 podlaží, Pozemok: 100m2, bazén, v blízkosti pláže/pobrežia, pri golfovom ihrisku, neďaleko od,, obchodov a služieb, Výhľad na more, bazén a hory.

Blossom Benalmádena je nová rezidenčná oblasť v Benalmádena Pueblo, ktorá je jednou z najkrajších oblastí na pobreží Costa del Sol. Apartmány a penthousy s 2 a 3 spálňami, v súkromnej urbanizácii, s bazénom, posilňovňou a gastrotecou. Projekt sa nachádza v tichom prostredí s nádherným výhľadom na hory a more.
Jednou z hlavných atrakcií tohto projektu je jeho umiestnenie v Benalmádena Pueblo. Prirodzená nadmorská výška oblasti ponúka bezkonkurenčné výhľady z apartmánov. K tomu musíme dodať, že za menej ako 15 minút nájdete pláže, golfové ihriská, nákupné centrá, voľný čas a všetky potrebné služby, ktoré potrebujete denne.

Cena: .................,-Eur



Naše hodnotenie nehnuteľnosti: *****

_____________________________________________

2 bedrooms, 2 bathrooms, living area on 1 level, Plot: 100m2, community swimming pool, close to beach or coast, close to golf, close to shops, Views: sea, pool and mountains.

Blossom Benalmádena is the new residential area in Benalmádena Pueblo,one of the most charming municipalities of the Costa del Sol. Apartments and penthouses of 2 and 3 bedrooms, in a private urbanization, with swimming pool, gym and gastroteca . The project is located in a quiet environment, with magnificent mountain & sea views.
One of the main attractions of this project is its location in Benalmádena Pueblo. The natural elevation of the area offers unbeatable views from the apartments. To this we must add that in less than 15 minutes we find beaches, golf courses, shopping centers, leisure and all the necessary services we need daily.

Price: from ......................,-Eur



Our rating: *****

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Celková rozloha120 m²
Úžitková plocha120 m²
Poschodie2
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statuspredané
Plynáno
InternetTV káblový rozvod
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanieáno
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Garážáno
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-673331 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.