Pokojný prázdninový apartmán na Zauberbergu

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Pokojný prázdninový apartmán na Zauberbergu

Garzónka v osobnom vlastníctve v obci Semmering sa nachádza v jednej budove, ktorá bola cca. pred 16 rokmi renovovaná, je udržiavaná a je v pokojnom okolí. Ku golfovému ihrisku je to len 5 autominút.
Je možné prihlásiť sa v byte na hlavný alebo prechodný pobyt.

Obytné priestory o veľkosti cca. 20 m2 sú zariadené kuchynskou linkou, jedálenskou a spacou časťou a je tu aj opticky oddelený vchodový priestor. V kúpeľni je umývadlo, sprcha a WC. O vykurovanie sa postará elektrický konvektor riadený termostatom. V byte je laminátová podlaha.

Pekný výhľad na udržiavané jazero zaručuje príjemné bývanie vo všetkých ročných obdobiach. Semmering ponúka na jar, v lete a v jeseni veľmi dobré možnosti na pešiu turistiku a v studenom ročnom období vynikajúce možnosti na zimné športy.

Celková infraštruktúra s nákupnými možnosťami , lekárom, bankou a obecným úradom je združená v len niekoľko kilometrov vzdialenom centre obce na Passhoehe. Pohodlný príjazd zo Semmeringovej rýchlostnej cesty je daný. Železničná stanica Semmering je dosiahnuteľná pešo.

Energetický certifikát zo dňa 04.08.2010: celková potreba energie 181.

V prípade úspešného sprostredkovania si dovoľujeme účtovať sprostredkovateľskú províziu vo výške 4% z celkovej kúpnej ceny, plus 20% DPH.

Upozorňujeme, že vzhľadom na ohlasovaciu povinnosť voči majiteľovi budeme môcť spracovávať len požiadavky klientov, ktorí uvedú svoje kontaktné údaje – meno a telefónnečíslo.

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Neunkirchen