Predaj; 4i dokončený byt v novostavbe s parkovacím stojiskom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj výborne dispozične riešený 4i byt v dokončenej novostavbe na 2.p/3 s parkovacím stojiskom. Tehlová stavba bola postavená v r. 2013. Bytový komplex sa skladá zo štyroch bytoviek, v strede sa dobudováva átrium s fontánou. Dispozícia 82 m2 bytu pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby s 10 m2 balkónom, kuchyne s komorou, troch izieb a kúpeľne so samostatným WC. Vykurovanie je prostredníctvom vlastného plynového kotla, aj vďaka ktorému sú mesačné náklady do 100 eur pre 3 osoby. V obytnej časti je plávajúca podlaha, v kuchyni, chodbe a kúpeľni je dlažba. Plastové okná sú 6-komorové; s interiérovými žalúziami. Byt sa predáva s kompletným zariadením kuchyne so spotrebičmi (el. rúra, indukčná varná doska, umývačka riadu). Úložný priestor ponúkajú dva rolldory + spoločné úložné priestory na prízemí. Vstupné dvere sú protipožiarne. V celom vchode je len 7 bytov. V cene je aj vonkajšie parkovacie stojisko pred vchodom. Po dokončení poslednej bytovky bude areál uzavretý s bránou. Satelit aj internet je dostupný. Cena je vrátane provízie RK Rajka ponúka plnohodnotnú občiansku vybavenosť a zázemie pre mladé rodiny aj jednotlivcov. Rajka má približne 3000 obyvateľov, z ktorých je už viac ako polovica občanov Slovenskej republiky.
Doprava
MHD - s Bratislavou ju spája pravidelná mestská hromadná doprava prostredníctvom linky č. 801
Cesta autom do hlavného mesta trvá približne 10 minút (16 km) bez zbytočného zdržania, vďaka priamemu pripojeniu na málo využívanú diaľnicu, ktorá obchádza všetky predmestské obce.
Cykloturistika - Rajka ponúka možnosť napojenia na medzinárodnú cyklotrasu, ktorá vedie z Nemecka, cez Rakúsko, Slovensko až do Maďarska.


**********************************************************************
PASS Reality je Vašim spoľahlivým partnerom pri kúpe, predaji či prenájme nehnuteľností.
Našim cieľom je poskytnúť klientovi najlepšiu možnú starostlivosť, dodržať vysoký štandard odbornosti a napomôcť realizácii úspešných a korektných obchodov.
Od roku 2007 sme členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska.
V roku 2011 sme uzatvorili poistenie zodpovednosti za škodu pri výkone svojej činnosti, čím ďalej zvyšujeme bezpečnosť našich klientov.
Ak predávate, prenajímate, alebo kupujete nehnuteľnosť, neváhajte nás kontaktovať a presvedčte sa, že PASS Reality je pre Vás tým najvhodnejším partnerom!

PASS Reality – reality, ktoré vám passujú!

Podobné realitné ponuky

Predaj 4i byt so záhradkou - Rajkapark IV Budova C
Predaj 145.740,- €
Predaj 4i byt so záhradkou - Rajkapark IV Budova C

Projekt Rajka Park IV. je pokračovaním úspešného rezidenčného projektu s prioritným ohľadom na pohodlie bývania, kvalitu materiálov a úsporu energie. Projekt skúseného developera Lajta Green Kft. tvorí 40 bytov so...

4-izbový byt 68.8 m2 Rajka
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj 4i byt so záhradkou - Rajkapark IV Budova C 145.740,- € 4-izbový byt 68.8 m2 Rajka predaj