Predaj 1-izbového bytu, Šachorová, Bratislava - Vajnory, Slovensko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj veľmi pekný tehlový 1-izbový klimatizovaný byt v novostavbe na Šachorovej ulici v Bratislave, mestskej časti Vajnory . Jeho rozloha predstavuje 37 m2 + balkón 2 m2 + 2m2 pivnica v suteréne. Nachádza sa na 3. poschodí v 3 poschodovom bytovom dome bez výťahu.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do kúpeľne spojenej s toaletou a do priestrannej izby spojenej s kuchyňou so vstupom na balkón.
V byte po predaji ostáva kuchynská linka, elektrický sporák, digestor a veľká vstavaná skriňa na chodbe. V byte sú bezpečnostné vchodové dvere. Každý vchod má svoj plynový kotol. V byte je klimatizačná jednotka, ktorá môže slúžiť aj na kúrenie.

Lokalita je tichá, plná zelene, bytový dom je postavený v príjemnej zástavbe rodinných domov v blízkosti Vajnorského jazera. V okolí je plná občianska vybavenosť, MHD, potraviny, reštaurácie, školy, škôlky, služby, športoviská, zastávka MHD, žel. stanica. Parkovanie je bezproblémové pri dome, v prípade záujmu je možné prenajať, alebo dokúpiť parkovacie miesto v podzemnej garáži.


Uvedená cena je konečná vrátane odmeny realitnej spoločnosti, kvalitného právneho, hypotekárného servisu a ostatných náležitostí.

Byt je predajom voľný.

Zodpovedný maklér: Helena Ceperková, kontakt: , email:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2014 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky

Babony TRE | Financovaný cez ŠFRB (1%) +  možnosť dvojizbového bytu
Predaj 109.000,- €
Babony TRE | Financovaný cez ŠFRB (1%) + možnosť dvojizbového bytu

Na predaj ponúkame útulný 1-izbový byt vo Vajnoroch, v novostavbe. Tento moderný byt je kompletne zariadený a pripravený na byvanie pre budúceho majiteľa. Byt disponuje samostatnou toaletou osadenou bokom od...

1-izbový byt 32 m2 Bratislava - Vajnory / Široká
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Babony TRE | Financovaný cez ŠFRB (1%) + možnosť dvojizbového bytu 109.000,- € 1-izbový byt 32 m2 Bratislava - Vajnory
Široká
predaj