Na predaj 2 izbový byt s garáž. státím v cene, neďaleko obce Vajnory

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REB REAL PARTNERS ponúka na predaj veľmi pekný 2 izbový byt s balkónom, garážovým státím v cene v peknej obľúbenej novostavbe Triangel neďaleko obce Vajnory, v lokalite Čierna Voda (Chorvátsky Grob). Pekné, tiché prostredie, výhľad na Karpaty, v blízkosti MHD, Tesco, nákupné centrum, blízko les.

Stav a dispozičné riešenie
Byt sa nachádza na 3/4 poschodí kvalitnej tehlovej novostavby s výťahom. Pozostáva z priestrannej chodby, obývacej izby spojenej s kuchyňou a s veľkou samostatnou komorou, spálne, kúpeľne s vaňou a samostatného WC. Byt disponuje aj vlastnou kotolňou (slúži zároveň aj ako odkladací priestor), pivnicou v suteréne domu a parkovacím miestom v podzemnej garáži, do ktorej je prístup výťahom.
Byt je vybavený kuchynskou linkou na mieru, drevenými eurooknami, laminátovou plávajúcou podlahou, novou kúpeľňou a WC, bezpečnostnými protipožiarnymi dverami, vlastným ústredným plynovým kúrením, rozvodmi káblovej TV a internetu.
Mesačné náklady na energie predstavujú cca. 110,- EUR.

Lokalita
Bytový dom sa nachádza v kľudnej a tichej lokalite Čiernej Vody, obklopený nízkymi rodinnými domami. V blízkosti je obchodné centrum Tesco, ako aj ďalšie služby občianskej vybavenosti (kaviareň, lekár, zubná ambulancia, veterinárna klinika a pod.). V blízkosti domu je zastávka MHD s rýchlou dostupnosťou do Bratislavy (Zlaté piesky).

Podobné realitné ponuky

Predáme veľký krásny 2 izbový  byt vo Vajnoroch  s parkovaním
Predaj 185.000,- €
Predáme veľký krásny 2 izbový byt vo Vajnoroch s parkovaním

Ponúkame na predaj priestranný, krásny, slnečný, zrekonštruovaný 2 izbový byt vo Vajnoroch s parkovacím miestom. Byt bol pôvodne 3 izbový, majitelka ho upravila na 2 izbový. Nachádza sa na 1...

2-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vajnory / Príjazdná
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predáme veľký krásny 2 izbový byt vo Vajnoroch s parkovaním 185.000,- € 2-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vajnory
Príjazdná
predaj