Veľký 2 izbový byt 76,5m2, 7r. novostavba, iba 1km od obce Vajnory

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REB REAL PARTNERS ponúka na predaj priestranný 2 izbový byt s balkónom v 7r. novostavbe iba 1km od obce Vajnory, lokalita Čierna Voda, Čerešňová ul. Nachádza sa v peknom uzavretom areáli s nádhernou parkovou úpravou, lavičkami a detským ihriskom.

Stav a dispozičné riešenie
Prakticky dispozične riešený byt sa nachádza na 2/3. poschodí kvalitnej novostavby s výťahom.
Pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby spojenej s kucyhňou, spálne, kúpeľne s vaňou a samostatného WC. Z obývacej izby aj spálne je vstup na balkón 2,25m2, orientovaný do uzavretého dvora. Kuchyňa má samostatnú komoru a od obývacej izby ju delí praktický barový pult.

Štandard a vybavenie
Byt má plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, plávajúce podlahy, zabudovaný šatník v spálni, bezpečnostné vchodové dvere ADLO. Kuchyňa je vybavená modernou kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi. Byt má vlastný plynový kotol na kúrenie a ohrev TÚV s nízkymi mesačnými nákladmi.
Byt je veľmi svetlý a slnečný, orientovaný na JUH (izba, spálňa, balkón).

K bytu je možné dokúpiť samostatnú garáž (19m2) pod bytovým domom (doplatok 10.000,-EUR).

Byt sa predáva kompletne zariadený a je ihneď kúpou voľný.

Lokalita a okolie
Byt sa nachádza v uzavretom obytnom komplexe s peknou parkovou zeleňou, lavičkami a detským ihriskom. Objekt ponúka dostatok súkromia, pohodlia a bezpečia, čo ocenia najmä rodiny s malými deťmi.
V okolí domu je k dispozícii infraštruktúra a komplexné služby v rozsahu, ktorý spĺňa všetky bežné denné potreby každého obyvateľa. V blízkosti domu je detské ihrisko, materská a základná škola ako aj súkromná škôlka a jasle. Neďaleko je obchodné centrum MONAR s obchodnou pasážou a viacerými službami a supermarket Tesco.
K výhodám bývania na Čiernej Vode patrí najmä tiché prostredie, blízkosť prírody chránenej prírodnej rezervácie, dostupnosť MHD (150m od domu), občianska vybavenosť, ako aj rýchly prístup do centra Bratislavy a na diaľnicu.

Podobné realitné ponuky

Predáme veľký krásny 2 izbový  byt vo Vajnoroch  s parkovaním
Predaj 185.000,- €
Predáme veľký krásny 2 izbový byt vo Vajnoroch s parkovaním

Ponúkame na predaj priestranný, krásny, slnečný, zrekonštruovaný 2 izbový byt vo Vajnoroch s parkovacím miestom. Byt bol pôvodne 3 izbový, majitelka ho upravila na 2 izbový. Nachádza sa na 1...

2-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vajnory / Príjazdná
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predáme veľký krásny 2 izbový byt vo Vajnoroch s parkovaním 185.000,- € 2-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vajnory
Príjazdná
predaj