Predaj 4-izbového bytu, Panský les, Košice-okolie, Slovensko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Apartmánové bývanie v novostavbe v príjemnom prostredí v blízkom okolí Košíc ( 6 km do centra Košíc ), konkrétne Malá Ida, časť Pánsky les, lokalita vhodná pre rodiny s deťmi alebo športovo založené rodiny.

Popis bytu :

Výmera samotného apartmánu je 165 m2 , okrem toho k nemu patrí aj dvojgaráž 43 m2, pozemok na státie pred bytom 45 m2 a záhrada 200 m2, byt je zložený z dvoch kúpelní ( kde je kombinácia v jednej sprchovací kút a v druhej vaňa ), z obývacej izby s krbom spojenej s kuchyňou ( to samé o rozlohe vyše 70 m2 ) a ďalších 3 izieb, chodbu kde máme dlhý šatník či chodbu kde je botník a pod. bližšie na fotografiách.
Náklady na bývanie približne 180 Euro média ( plyn + elektrika avšak zatiaľ sme mali vždy preplatok ), voda sa platí raz ročne a je to okolo 150 Euro ( podľa reálnej spotreby ).
Byt je plne vybavený, technické veci ako - podlahové kúrenie, zásobník vody, kotol Hoval ( kotol aj komín je samozrejme po revízii ), príprava na solárne panely - ak niekto chce aj príprava v každej izbe na zabudovanie klímy, vonkajších elektro.žalúzii, šachty na pozemku slúžiacej na závlahu záhrady, to všetko je samozrejmosťou. Samotné zariadenie bytu spĺňa vyšší štandard vo výbere použitých materiálov - kameň, sklo, kvalitná podlahová krytina a pod. - viď. foto.
Ako sa vraví lepšie raz vidieť ako stokrát počuť :-)

Podobné realitné ponuky

***NA PREDAJ*** 4-izbový, 91m2, Moldava nad Bodovou, Námestie mieru
Predaj 135.000,- €
***NA PREDAJ*** 4-izbový, 91m2, Moldava nad Bodovou, Námestie mieru

Impulz Real, s.r.o., v zastúpení Matúš Talian 0905961598, mtalian@impulzreal.sk.Ponúka na predaj 4-izbový byt, Moldava nad Bodvou, na ulici Námestie mieru. Popis nehnuteľnosti:- výmera 91 m2- priestranná...

4-izbový byt 91 m2 Moldava nad Bodvou / Námestie mieru
4-IZBOVÝ BYT,KOŠICE-OKOLIE,OBEC-ČAKANOVCE
Predaj 114.990,- €
4-IZBOVÝ BYT,KOŠICE-OKOLIE,OBEC-ČAKANOVCE

Hľadáte svoje vysnívané bývanie v naozaj priestrannom 4 - izbovom byte, v tichej lokalite,v náručí prírody, nie tak veľmi vzdialeného od Košíc? Potom je táto ponuka bytu určená práve...

4-izbový byt 95 m2 Čakanovce / Čakanovce
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
***NA PREDAJ*** 4-izbový, 91m2, Moldava nad Bodovou, Námestie mieru 135.000,- € 4-izbový byt 91 m2 Moldava nad Bodvou
Námestie mieru
predaj
4-IZBOVÝ BYT,KOŠICE-OKOLIE,OBEC-ČAKANOVCE 114.990,- € 4-izbový byt 95 m2 Čakanovce
Čakanovce
predaj