5 izbový byt, predaj, Veternicová, Karlova Ves

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj prekrásny slnečný a hlavne priestranný 5-izbový byt na Veternicovej ulici v Bratislave, nachádza sa v mestskej časti Karlova ves. Byt je kompletne a veľmi vkusne zrekonštruovaný. Orientovaný je do všetkých svetových strán okrem strany severnej. K bytu je možné si dokúpiť samostatnú uzamykateľnú garáž, ktorá je prístupná výťahom priamo v rámci domu. Byt sa predáva zariadený podľa dohody.

Dispozícia bytu pozostáva z veľkej chodby so vstavanou skriňou, ktorá prechádza do všetkých izieb. Napravo od vstupu je priestranná obývacia izba z jedálenským kútom a francúzskou loggiou. Vedľa obývacej izby sa nachádza kuchyňa, ktorá je vkusne prepojená s chodbou a obývačkou. Kuchyňa je vybavená elektrospotrebičmi - elektrický sporák, elektrická rúra, digestor a vstavaná kombinovaná chladnička s mrazničkou. Oproti vstupu je izba slúžiaca ako pracovňa, ktorá taktiež disponuje francúzskym balkónom. Naľavo od vstupu sa nachádzajú tri samostatne priestranné nepriechodné izby. Prvá izba disponuje balónom s úžasným výhľadom na Bratislavskú Kolibu a Rakúsko. Druhá izba slúžiaca ako spálňa je veľmi pekná presvetlená rohovými oknami a tretia izba je riešená do tvaru "L". Byt disponuje dvoma kúpeľňami a dvoma toaletami, z toho jedna kúpeľňa je so sprchovým kútom a spojená s toaletou, druhá kúpeľňa je samostatná a je v nej umiestnená vaňou. Druhá toaleta je samostatná.

Lokalita ponúka nielen dobrú občiansku vybavenosť v blízkom okolí, ale aj bezproblémový prístup do centra mesta či už MHD alebo osobnou dopravou. Byt sa nachádza v blízkosti krásneho lesíku s možnosťou prechádzok a športového vyžitia.

K cene bude pripočítaná provízia realitnej spoločnosti vo výške 2 000,00 € + DPH, v ktorej sú zahrnuté kompletné právne služby, poradenstvo, hypotekárny servis a ostatné náležitosti.

Zodpovedný maklér: Maroš Huťa, kontakt: ,

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2014 Grahams, s.r.o.



Podobné realitné ponuky

B10 | Zriedkavá šanca bývania v Karloveskej časti Riviéra
Predaj 265.000,- €
B10 | Zriedkavá šanca bývania v Karloveskej časti Riviéra

B10 Vám ponúka na predaj 5 a viac izbový byt na ulici Ladislava SáruAtmosféra mesta a dostatok priestoru (skoro ako v dome) v jednom spojení?Nehnuteľnosť neobvyklých rozmerov a dispozičného...

5 a viac izbový byt 91 m2 Bratislava - Karlova Ves / Ladislava Sáru
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
B10 | Zriedkavá šanca bývania v Karloveskej časti Riviéra 265.000,- € 5 a viac izbový byt 91 m2 Bratislava - Karlova Ves
Ladislava Sáru
predaj