5790, 5 izbový byt, Košice – Furča, Adlerová

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Impulz Real, s.r.o. ponúka na predaj 5-izbový mezonetový byt, na ulici Adlerová (Furča). Výmera bytu je 213m2 a nachádza sa na 5. poschodí. Byt sa nachádza v 15-ročnej stavbe a je nadštandardne priestranný. Na prízemí sa nachádza priestranná hala, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatná toaleta, 2 izby a jedálenský kút, ktorý je prepojený s kuchyňou. Kuchyňa je v tvare U a jej súčasťou sú vstavané spotrebiče. Na horné poschodie sa vystupuje sklenenými točitými schodmi a nachádza sa tam priestranná hala, spálňa, šatník, kúpeľňa s hydromasážnou vaňou a sprchový kút s parnou saunou + toaleta. Byt má zabezpečené vlastné samostatné vykurovanie a ohrev vody, čo prináša obrovskú úsporu a minimálne náklady na bývanie, ktoré sú premietnuté v mesačných platbách vo výške 100€. Súčasťou predaja bytu je garáž, ktorá sa nachádza v spodných priestoroch bytového domu. K bytu prislúcha nadštandardná pivnica o výmere 6m2. Strecha bytového domu bola v roku 2012 rekonštruovaná, pôvodná strešná krytina bola vymenená. Bytový dom sa nachádza v lukratívnej lokalite, v tesnej blízkosti lesa, ktorý navodzuje pokojnú atmosféru a možnosti relaxu. V blízkosti bytového domu je nákupné centrum LIDL, hypermarket TECSO do 10 minút, zastávka autobusov a trolejbusov, základná škola, materská škola... . Kúpu bytu je možné financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru, alebo v hotovosti.

Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis firemným právnikom pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru nezávislým hypotekárnym špecialistom. Celú fotodokumentáciu k tejto nehnuteľnosti nájdete aj na našej stránke Impulz Real, s.r.o. Tešíme sa na spoluprácu.
Obhliadku tejto nehnuteľnosti s bližšími informáciami Vám osobne zabezpečí certifikovaný maklér NARKS: Viktória Dohányosová ,

Podobné realitné ponuky