5 izbový byt, prerobený, 111 m2, Prievidza, Staré sídlisko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REZERVOVANÉ! Ponúkame Vám na predaj 5-izbový byt o rozlohe 111 m2 v meste Prievidza na Starom sídlisku. Byt so šatníkom a lodžiou sa nachádza na 2. poschodí v 3 poschodovom tehlovom bytovom dome.

Prešiel kompletnou rekonštrukciou - murovaná kúpeľňa so sprchovým kútom, 2 samostatné toalety, rozvody (elektrické, vodovodné, kanalizačné), plastové okná, stierky, dlažba na chodbe, v kuchyni a kúpeľni, plávajúce podlahy v izbách, kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu, indukčná varná doska, elektrická rúra, digestor), vstavané skrine na chodbe a v izbe, nové radiátory, interiérové a vchodové dvere. K bytu prislúcha väčšia pivnica.

Byt je dispozične prerobený z 2 dvojizbových bytov na 5-izbový. Výhodou je lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou v dosahu (obchody, základná škola, materská škôlka, krytá plaváreň, park, autobusová zastávka).

Kontakt na tel. č.:

Podobné realitné ponuky - 5 a viac izbový byt, Prievidza

DREVODOM - NÍZKOENERGETICKÝ 5 izbový, 114 m2, okr. Prievidza
Predaj 80.990,- €
DREVODOM - NÍZKOENERGETICKÝ 5 izbový, 114 m2, okr. Prievidza

Postavíme Váš nízkoenergetický dom aj so všetkými povoleniami. Zariadime za Vás stavebné povolenie, postavíme základovú dosku a zrealizujeme uzavretú hrubú stavbu – steny so zateplením, strecha, okná, vchodové dvere, bleskozvod...

5 a viac izbový byt 114 m2 Prievidza
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
DREVODOM - NÍZKOENERGETICKÝ 5 izbový, 114 m2, okr. Prievidza 80.990,- € 5 a viac izbový byt 114 m2 Prievidza predaj