Na predaj pekná 2 garzónka, 35m2, klimatizácia, Závodná - P. Biskupice

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REB REAL PARTNERS ponúka na predaj peknú KLIMATIZOVANÚ 2-GARZÓNKU s výmerou 35m2, zrekonštruovaná, ihneď k nasťahovaniu! Nachádza sa na 5/10 poschodí zrekonštruovaného domu v tichej lokalite pri malom Dunaji, Závodná ul. , PODUNAJSKÉ BISKUPICE.

Stav a dispozičné riešenie
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby s kuchynským kútom, spálne, kúpeľne s vaňou, samostatného WC. Na chodbe je úložný priestor so zabudovanou práčkou. Z obývacej izby je vstup na francúzsky balkón, ktorý je možné jednoducho prerobiť na balkón po celej šírke izby (doplatok do cca. 500,-Eur).
Kuchynský kút od obývacej izby delí praktický barový pult. Nábytok v izbe je vyrobený na mieru. V spálni je praktický šatník (Rolldor) s dodatočným úložným priestorom nad dverami.
Obe izby sú vybavené klimatizáciou (ešte v záruke).

Celý bytový dom vrátane bytov bol v r. 2009 kompletne zrekonštruovaný. Má 2 výťahy (osobný a nákladný), zrekonštruované vchody, kamerový systém, nové zateplenie.

Pri dome je veľké parkovisko s možnosťou odkúpenia parkovacieho státia.

Lokalita
Bytový dom sa nachádza na v tichej lokalite na začiatku Podunajských Biskupíc, v blízkosti Malého Dunaja a cyklotrasy. Okolie domu tvoria prevažne záhradky. Neďaleko domu je novovybudovaný supermarket Kaufland, najbližšia zastávka MHD sa nachádza do 10min. chôdze (Slovnaftská, alebo Ulica Svornosti ).

Podobné realitné ponuky

2 izbový byt, Podzáhradná ulica, loggia, 54 m2, posudok v cene!
Predaj 142.900,- €
2 izbový byt, Podzáhradná ulica, loggia, 54 m2, posudok v cene!

V zastúpení majiteľa predáme peknú 2 izbový byt na Podzáhradnej ulici v Bratislave, Podunajské Biskupice.Zabezpečujeme aj znalecký posudok v cene nehnuteľnosti.Nachádza sa na 8. poschodí v 10 poschodovom...

Dvojgarsónka 54 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice / Podzáhradná
PREDANÉ. Na predaj pekná dvojgarsónka DE LUXE s logiou
Predaj 128.500,- €
PREDANÉ. Na predaj pekná dvojgarsónka DE LUXE s logiou

ZĽAVA! Realitná kancelária ProvensReal s.r.o ponúka na predaj peknú, útulnú dvojgarsónku DE LUXE s veľkou logiou v Bratislave, miestna časť Podunajské Biskupice.Táto lokalita sa vyznačuje výbornou občianskou...

Dvojgarsónka 48 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice / Podzáhradná
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
2 izbový byt, Podzáhradná ulica, loggia, 54 m2, posudok v cene! 142.900,- € Dvojgarsónka 54 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice
Podzáhradná
predaj
PREDANÉ. Na predaj pekná dvojgarsónka DE LUXE s logiou 128.500,- € Dvojgarsónka 48 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice
Podzáhradná
predaj