1-izbový, prenájom, Majerníkova, Karlova Ves

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom priestranný 1,5 izbový byt na Majerníkovej ulici v Bratislave, mestská časť Karlova Ves. Celková rozloha bytu predstavuje 45 m2. K bytu prislúcha balkón o rozlohe 6 m2 a nachádza sa na 1 poschodí v 1 poschodovom tehlovom dome.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby,priestrannej kuchyne, obývacej izby s prístupom na balkón, oddeleným spacím kútom, kúpeľňou spojenou s toaletou. Byt prešiel rekonštrukciou a prenajíma sa plne zariadený. V kuchyni sa nachádza kompletne vybavená kuchynská linka vrátane elektrospotrebičov (chladnička s mrazničkou, elektrická varná doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra), jedálenský stôl so stoličkami. Obývacia izba je vybavená sedacou súpravou, konferenčným stolíkom a písacím stolom so stoličkou. V oddelenom kúte na spanie je manželská posteľ. Kúpeľňa disponuje vaňou, práčkou, umývadlom a toaletou.

V okolí kompletná občianska vybavenosť, Tesco Expres, Terno, Billa, banky, pošta, autobusové zastávky – dobrá dostupnosť do centra, detské ihrisko, škola, škôlky.

Cena nájmu predstavuje 440€ mesačne vrátane energií.

Zodpovedný maklér: Richard Agh,kontakt: ,email:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o © Copyright 2015 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky