Prenájom 1-izbového bytu, Studenohorská, Bratislava - Lamač, Slovensko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom pekný 1-izbový byt na Studenohorskej ulici v Bratislave - mestská časť Lamač. Byt sa nachádza na 2.poschodí v 7 poschodovom zateplenom bytovom dome s výťahom. Jeho rozloha predstavuje 41 m2.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do izby, samostatnej kuchyne, do kúpeľne a na toaletu. Byt sa prenajíma plne zariadený v kuchyni kuchynská linka vrátane spotrebičov (plynový sporák, digestor, chladnička s mrazničkou, mikrovlná rúra) stôl a stoličky. V izbe sa nachádza sedacia pohovka, konferenčný stolík, TV prijímač, obývacia zostava, váľanda. Dostatok úložného priestoru zabezpečuje veľká skriňa na chodbe.

Byt je voľný okamžite.

Okolie poskytuje výbornú občiansku vybavenosť obchody, školy, škôlka, parkovanie pred domom, dobrá dostupnosť do centra aj von z mesta.

Mesačný nájom predstavuje 380€ vrátane zálohových platieb za energie.

Zodpovedný maklér: Helena Ceperková, kontakt: , email:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2015 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky

METROPOLITAN │Svetlý 1,5i byt s parkovaním v novostavbe
Prenájom 540,- €/mes.
METROPOLITAN │Svetlý 1,5i byt s parkovaním v novostavbe

METROPOLITAN │Svetlý slnečný 1,5 izbový byt s parkovaním na prenájom BORY HOMEByt sa nachádza v novostavbe a dispozične pozostáva z obývacej miestnosti, kuchynského priestoru s novými spotrebičmi (chladnička...

1-izbový byt 53 m2 Bratislava - Lamač / Dominika Tatarku
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
METROPOLITAN │Svetlý 1,5i byt s parkovaním v novostavbe 540,- €/mes. 1-izbový byt 53 m2 Bratislava - Lamač
Dominika Tatarku
prenájom