1-izb. byt v novostavbe, BA II. Podunajské Biskupice, Baltská ul.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
ponúkame na prenájom pekný 1-izb. byt v Novostavbe, Bratislava II. Podunajské Biskupice, Baltská ul., byt sa nachádza  na 2/6 posch., výmera bytu 32 m2, balkón, výťah.
STAV BYTU:
Ponúkaný byt je rozdelený na predsieň s kuchynkou, obytnú izbu a kúpeľňu so samostatným WC. Kuchyňa je kompletne zariadená kuchynskou linkou s chladničkou, sporákom, rúrou, umývačkou riadu, mikrovlnkou a prackou. V kúpeľni sa nachádza sprchovací kút. Obytná izba je zariadená čiastočne, ale v prípade záujmu ju vieme zariadiť úplne. Byt je vhodný pre jednotlivca alebo pár. K dispozícii je ešte pivničná kobka a v prípade záujmu aj garáž s rolovacou bránou nachádzajúcou sa v suteréne pod bytovkou - možnosť prejsť suchou nohou do bytu. Cena je 360 €/mes pre jednu osobu, 400 €/mes pre dve osoby, cena je vrátane energií a internetu, nájomné za garáž je + 50 €/mes.
LOKALITA:
 Ide o tichú lokalitu na konci neprejazdnej ulice Baltská. V okolí je Lidl, Billa, Kaufland, Tesco, Malý Dunaj a hrádza a Vrakunský lesík.

Podobné realitné ponuky

Prenajaté - 1-izbový byt s parkovacím miestom, Podunajská, Bratislava
Prenájom 450,- €/mes.
Prenajaté - 1-izbový byt s parkovacím miestom, Podunajská, Bratislava

Ponúkam Vám na prenájom útulný a slnečný zariadený 1-izbový byt s vyhradeným parkovacím miestom v mestskej časti Bratislavy, Podunajské Biskupice. Byt sa nachádza na Podunajskej ulici v bytovom komplexe Median...

1-izbový byt 21.09 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice / Podunajská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenajaté - 1-izbový byt s parkovacím miestom, Podunajská, Bratislava 450,- €/mes. 1-izbový byt 21.09 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice
Podunajská
prenájom