1-izbový byt, exkluzívne, prenájom, novostavba, Šachorová, Vajnory

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám exkluzívne na prenájom veľmi pekný 1-izbový byt v novostavbe na Šachorovej ulici v Bratislave, mestská časť Vajnory. Byt sa nachádza na 1. poschodí v 3. poschodovom obytnom dome a jeho rozloha predstavuje 32m2 vrátane balkónu.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne spojenej s obývacou izbou, spálne so vstupom na loggiu, kúpeľne s toaletou. Byt sa prenajíma kompletne zariadený. V kuchyni spojenej s obývacou izbou sa nachádza kuchynská linka vrátane zabudovaných elektrospotrebičov - zabudovaná elektrická varná doska s elektrickou trúbou, mikrovlnná rúra, zabudovaná chladnička kombinovaná s mrazničkou, kuchynský stôl + stoličky, rozťahovací gauč a konferenčný stolík. Spálňa so vstupom na loggiu disponuje manželskou posteľou, nočným stolíkom, dvomi komodami a TV prijímačom. Kúpeľňa disponuje vaňou a práčkou. Byt je voľný od 01.07.2015 s možnosťou obhliadok ihneď. Na chodbe sa nachádzajú vstavané skrine rolldor.

V okolí bytového domu je kompletná občianska vybavenosť - obchody, pošta, kaviarne, reštaurácie, škôlka, škola, MHD, služby.

Cena nájmu predstavuje 320€ mesačne + 100€ energie, internet.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Michaela Heráková, kontakt: , e-mail:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o © Copyright 2015 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky - 1-izbový byt, Bratislava - Vajnory