Útulný 2 izbový byt s garáž.státim, novostavba na Č.Vode, prenájom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom 2i byt v novostavbe na Čiernej Vode cca 2 km od Vajnor. Rozloha bytu je 58,3 m2 (55,6 m2 + 2,7 m2 balkón). Nachádza sa na 2NP/4.
V cene je zahrnuté aj garážové parkovacie státie, nie je však podmienkou prenajímať si ho. Byt je svetlý a priestranný, pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne vybavenej kvalitnými spotrebičmi BOSCH (chladnička, umývačka riadu, mikrovlnka), obývacej izby a spálne so vstupom na loggiu a samostatného príslušenstva. V chodbe aj v spálni sú rooldoor skrine ktoré poskytujú dostatok úložného priestoru. Byt sa prenajíma zariadený nábytkom aj spotrebičmi ako je práčka, vysávač, TV, rádio-CD prehrávač.
Prednosťou je:
- tiché prostredie
- blízkosť prírody(chránenej prírodnej rezervácie)
- dostupnosť MHD (zastávka hneď pri dome)
- občianska vybavenosť (neďaleko obchodné centrum Monarská alej a Tesco)
- rýchly prístup do centra po diaľničnom obchvate.
Bytový dom sa nachádza v obytnom komplexe "TRIANGEL" Je to bývanie s centrálnou relaxačnou zónou s jazierkom i detským ihriskom, cyklistickými chodníkmi.
Supermarket, obchodná pasáž poskytuje celé spektrum predajní i služieb, reštauráciu, či kaviareň ale aj športovo-relaxačné centrum, detský kútik, ihriská.
K cene nájmu je potrebné si pripočítať 90€ mesačne ako zálohu za energie, ktoré budú raz ročne vyúčtované podľa skutočnej spotreby.
V prípade, že by sa byt prenajímal bez garážového státia, nájom bude znížený o 70€ / mesiac.

Podobné realitné ponuky