4-izbový byt, prenájom,parking, Jána Smreka, Devínska Nová Ves

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom 4 izbový byt s vyhradeným parkovacím miestom na ulici Jána Smreka v Bratislave, mestská časť Devínska Nová Ves. Celková výmera bytu predstavuje 83 m2. Byt disponuje balkónom a nachádza sa na 5 poschodí v 11 poschodovom obytnom dome.
Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, štyroch nepriechodných izieb, kuchyne, kúpeľne a oddelenej toalety. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a prenajíma sa plne zariadený. Vo vstupnej chodbe sú dve veľké vstavané skrine a vešiaková zostava. V kuchyni sa nachádza kompletne vybavená kuchynská linka vrátane elektrospotrebičov (chladnička s mrazničkou, plynový sporák s elektrickou rúrou a mikrovlnná rúra). Obývacia miestnosť disponuje sedacou súpravou, konferenčným stolíkom, taburetkou a obývacou stenou. Spálňa je zariadená manželskou posteľou a komodou. Ďalšie dve izby disponujú jednolôžkovou posteľou a komodou.

Okolie bytového domu poskytuje množstvo zelene, cyklotrasy, kompletnú občiansku vybavenosť: obchody, zdravotné centrum, kaviarne, reštaurácie, fitness centrum.

Mesačný prenájom predstavuje 750€ vrátane energií, KTV a internetu.

Zodpovedný maklér: Petra Jurinová, kontakt: , email:


Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2015 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky