5 a viac izbový byt, prenájom, mezonet, novostavba, Lužná, Petržalka

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom 5-izbový exkluzívny dvojpodlažný mezonet v novostavbe vo vyhľadávanej lokalite na začiatku Petržalky na Lužnej ulici v Bratislave. Rozloha bytu je 160,71 m2 + terasa 29,23 m2 + balkóny 6,57 m2. Mezonet je umiestnený na 7. a 8. nadzemnom podlaží. Celkovo sa mezonet nesie v otvorenom priestore. Mezonet je slnečný a má priaznivú polohu na začiatku Petržalky s vynikajúcou dopravnou dostupnosťou na Bratislavský obchvat a na ostatné dopravné tepny. Parkovanie je riešené vlastnou dvojgarážou.

Dispozičné riešenie mezonetu 7. podlažia pozostáva zo vstupnej haly so vstupom na terasu, obývacej izby spojenej s kuchyňou so vstupom na balkón, komory, šatníka, nepriechodnej izby so vstupom na terasu, kúpeľne a oddelenej toalety. Dispozičné riešenie mezonetu 8. podlažia pozostáva z troch izieb, technickej miestnosti, kúpeľne spojenej s toaletou a dvomi balkónmi. Podlažia sú prepojené masívnym dreveným schodiskom.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený. Vstupná chodba disponuje vstavanou skriňou a komorou. Kuchyňa je vybavená nadštandardnou kuchynskou linkou s kuchynským ostrovom so zabudovanými spotrebičmi najvyššej rady - elektrická zabudovaná varná doska, zabudovaná elektrická trúba, zabudovaná mikrovlnná trúba, zabudovaná chladnička kombinovaná s mrazničkou, vinotéka, zabudovaná umývačka riadu, zabudovaná práčka, jedálenský stôl so stoličkami. Obývacia izba disponuje koženou rohovou sedacou súpravou, konferenčným stolíkom, komodou a TV prijímačom. V hosťovskej izbe na prízemí so vstupom na terasu sa nachádza komoda a gauč. Na prízemí bytu sa nachádza samostatná toaleta a kúpeľňa, v ktorej je vaňa a dve umývadlá. Na poschodí sa nachádza spálňa so vstupom na francúzsky balkón, ktorá je vybavená manželskou posteľou, komodou a vstavanou skriňou. V dvoch izbách na poschodí sa nadchádzajú postele, skrine a pracovné stoly. Kúpeľňa spojená s toaletou na poschodí disponuje sprchovým kútom. Byt je voľný ihneď. K bytu prislúcha dvojgaráž pre dve autá, ktorá je zahrnutá v cene nájmu. Každá miestnosť v byte ma vlastnú klimatizačnú jednotku. Byt je orientovaný na dve strany S-Z a J-V.


Vynikajúca občianska vybavenosť v okolí bytového domu - potraviny, pošta, banka, potraviny, kaderníctvo, služby. V blízkosti zastávka MHD.

Mesačný prenájom predstavuje 1600€ + 150€ energie.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Michaela Heráková, mobil: , mail:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2015 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky - 5 a viac izbový byt, Bratislava - Petržalka