Prenájom dvojgarsónky, Studenohorská, Bratislava - Lamač, Slovensko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom veľmi peknú, modernú dvojgarsónku na Studenohorskej ulici v Bratislave - mestská časť Lamač. Byt sa nachádza na 6.poschodí v 7 poschodovom zateplenom bytovom dome. Rozloha gasónky predstavuje 41 m2.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do obývacej izby spojenej s kuchyňou, spálne, kúpeľne a toalety. Byt sa prenajíma plne zariadený - v kuchyni komplet vybavená kuchynská linka vrátane elektrospotrebičov (plynový sporák s elektrickou rúrou, chladnička, mraznička, práčka) stôl a stoličky. V obývacej izbe sa nachádza rohová sedacia súprava, konferenčný stolík, TV prijímač a obývacia zostava. V spálni je manželská posteľ.Dostatok úložného priestoru zabezpečuje vstavaná skriňa.

Byt je voľný okamžite.

Okolie poskytuje výbornú občiansku vybavenosť obchody, školy, škôlka, parkovanie pred domom, dobrá dostupnosť do centra aj von z mesta.

Mesačný nájom predstavuje 430 € vrátane zálohových platieb za energie, KTV a internet pri prenájme jednou osobou, pre dve osoby je prenájom 450€.

Zodpovedný maklér: Helena Ceperková, kontakt: , email:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2015 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky