Chalupa na polosamote, Bošáca, Zabudišová

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Bošáca
Ulica.: Zabudišová
305 m²
3+1
čiastočne prerobený
studňa
nie
230V
žumpa
predaj - Chata
99.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

19622x zobrazená v zozname / 2059x zobrazená detailne / 382x zobrazená detailne tento mesiac

V ponuke rekreačná chata s pozemkom o celkovej rozlohe 305 m2, v úžasnom prostredí, na polosamote, v obci Bošáca časť Zabudišová.
Chalupa bola zrekonštruovaná a postavená na nových základoch v 90.rokoch, je postavená z pálenej tehly. Dom je napojený na elektrinu (elektrina medená), vodu zo studne (samospád) a na pozemku sa nachádza žumpa. Strecha je plechová, okná sú hliníkové.
Dispozíciu tvorí: vstupná chodba, obývacia izba s murovaným krbom, ktorý vykuruje celý dom (prieduchmi), priestranná kuchyňa so sporákom na tuhé palivo, WC s kúpeľňou. Na poschodí sa nachádzajú dve miestnosti, ktoré prepája menšia chodba, využiteľná takisto na umiestnenie jednolôžka. K domu prislúcha kamenná pivnica a 2 šopy.
Na pozemku sa nachádzajú ovocné stromy a kamenný krb. Z chalupy je nádherný výhľad na okolité hory (jedná sa o polosamotu, predposledný dom). Kontakt
Cena sa nenavyšuje o ďalšie poplatky, zahŕňa províziu RK, právne poradenstvo, vypracovanie rezervačných zmlúv, kúpnych zmlúv, overenie podpisov u notára, zabezpečenie katastra, v prípade potreby finančné poradenstvo a finančné sprostredkovanie.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

99.900,- €
Cena nehnuteľnosti 21.000,- € 220.000,- €
305 m²
Celková rozloha 10 m² 2574 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha305 m²
Počet izieb3+1
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňavaňa
Pivnicaáno
Postavené ztehla
Krbáno
Oknáhliníkové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-5720-36 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny