CHATA SO ZÁHRADKOU NEĎALEKO KOŠÍC, KOŠICKÉ OĽŠANY, 410 m²

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.: Košické Oľšany
28 m²
410 m²
nie
nie
predaj - Chata
46.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7065x zobrazená v zozname / 758x zobrazená detailne / 488x zobrazená detailne tento mesiac

DIANA JIRKOVSKÁ z realitnej kancelárie REALIFY Vám ponúka na predaj chatu v tichom prostredí záhradkárskej oblasti Košické Oľšany (kat.územie Vyšný Olčvár) cca 9 km od Košíc.
Jedná sa o dvojpodlažnú chatu (28 m²), ktorá dispozične pozostáva z kuchynky, dennej miestnosti s pieckou na tuhé palivo a podkrovia, ktoré je využívané ako spálňa. Vedľa kuchynky je krytá terasa so sedením. V chate je zavedená elektrina (380 V). Chata aj pozemok sú v osobnom vlastníctve.
Oplotený pozemok o výmere 410 m² je rovinatého charakteru a má obdĺžnikovitý tvar. V zadnej časti sa nachádza dielňa, suché WC, letná sprcha a drevárnička. V záhrade sú ovocné stromy a kríky, vyvýšený záhon, pestuje sa tu zelenina a časť pozemku je využívaná ako malé detské ihrisko s preliezačkou.
Prístupová asfaltová a udržiavaná spevnená komunikácia umožňujú bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti, ako aj parkovanie na pozemku pod prístreškom.
Miesto je ideálne na oddych, záhradkárčenie a načerpanie nových síl v lone prírody, ďalej od ruchu mesta, avšak s výbornou a rýchlou dostupnosťou (cca 15 min z KE). Okolie je plné lesov a lúk, kde si na svoje prídu hubári, turisti, ako aj cyklisti.

Cena 46 900 Eur je vrátane provízie a kompletného právneho servisu spojeného s kúpou nehnuteľnosti (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta).
Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle – Ing. Diana Jirkovská - certifikovaný realitný maklér NARKS

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Košických Oľšanoch

Inzerovaný chatu v Košických Oľšanoch v cene 46.900,- € je o 5.076 € drahší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Košických Oľšanoch. Rozloha je o 56 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Košických Oľšanoch.

Pozícia realitnej ponuky

46.900,- €
Cena nehnuteľnosti 27.000,- € 143.000,- €
410 m²
Rozloha pozemku 190 m² 3148 m²
28 m²
Zastavaná plocha 16 m² 54 m²
410 m²
Celková rozloha 70 m² 410 m²
28 m²
Úžitková plocha 24 m² 90 m²

Kontaktujte

Ing. Diana Jirkovská

Ing. Diana Jirkovská

0907406.. zobraziť 0907 406 460

Realify

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Realify

CTR Business center Košice, Štúrova 27, 8. poschodie, Košice 040 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku410 m²
Zastavaná plocha28 m²
Celková rozloha410 m²
Úžitková plocha28 m²
Statusaktívne
Vodanie
Kanalizácianie
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Parkovanievlastné vyhradené

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-dj-2 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.