Luxusný rezidenčný komplex Plaza OceanSide

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Oceanside je celkom nový luxusný bytový komplex na pláži v Pompano Beach, Florida.
Ponúka široký výber penthouseov a loftových rezidencií s výhľadom na more na sedemnástich podlažiach v luxusnej veži s unikátnym moderným dizajnom. Ponúka 14 variant dispozícií bytov s výhľadom na oceán alebo vnútrozemie alebo na oba. Každá rezidencia je vybavená s Viking ® spotrebičmi, Poggenpohl ® kuchyňou, žulovými doskami a mramorovou kúpeľňou. Na výber je 186 rezidencií s výmerami od 130 m2 do viac než než 400 m2 životného priestoru.
Charakteristicky zaoblená architektúra s východno-západnou orientáciou ponúka dostatok svetla počas celého dňa a poskytuje rezidentom jedinečné výhľady. Nachádza sa len pár krokov od oceánu.
Luxusné rezidenčné kondomínia sa začínajú už od od $ 300 000, čo sú až o 50% nižšie ako predajné ceny ponúkané v roku 2008 pôvodným developerom.
V tomto ultra-luxusnom rezidenčnom komplexe sa budú nachádzať luxusné reštaurácie, módne butiky, pešie námestie s fontánami a vonkajšími kaviarňami.
Obyvatelia budú mať výhradný prístup k približne 5000 m2 vnútorného a vonkajšieho vybavenia pokrývajúce celé štvrté poschodie obytnej veže. Nachádzajú sa tu denný a nočný klub, mediálne centrum, fitness, športová hala, vináreň, cigarová miestnosť ako aj kino a golfový trenažér.
Nezabudnite, ste len pár krokov od rozľahlej pláže, oceánu a živého rybárskeho móla.

Podobné realitné ponuky - Výstavba bytov, Pompano Beach