Nové 2 - 3 izbové byty pri Slavíne,novostavba,holobyty ,skolaudované

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predáme 2 - 3 izbové byty, novostavba pri Slavíne, skolaudované....

Rezidencia má navrhnuté tri nadzemné a dve podzemné podlažia, pričom v nadzemných podlažiach je objekt rozdelený na dva samostatné objekty.

Prvý objekt je navrhnutý ako bytový dom s bytmi v nadzemných podlažiach.
V 1. až 3. nadzemnom podlaží sú umiestnené vždy štyri apartmánové byty. V 1. podzemnom podlaží prvého objektu sú situované vstupné priestory, v severovýchodnej časti pôdorysu je navrhnutý priestor určený pre obchod, alebo služby so samostatným vstupom.
V časti 2 a 1 podzemného podlažia sú navrhnuté komory patriace k jednotlivým bytom. Objekt je zastrešený bezúčelovou plochou strechou.

Druhý objekt je taktiež navrhnutý ako bytový dom s bytmi a ateliérmi v nadzemných aj podzemných podlažiach. Celkovo v tejto časti objektu sa nachádza 9 apartmánových bytov a 2 ateliéry.
V časti 2. podzemného podlažia sú navrhnuté komory patriace k jednotlivým bytom a ateliérom. Objekt je prevažne zastrešený bezúčelovou plochou strechou. 3. nadzemné podlažia sú pri oboch objektoch navrhnuté ako ustúpené, pričom zvyšná časť pôdorysu je tvorená účelovými terasami patriacimi k priľahlým bytom.

Medzi obidvoma objektmi je v 1. podzemnom podlaží navrhnutá halová garáž s vjazdom so severovýchodnej strany. V garáži sú okrem 40 garážových státí navrhnuté aj malé sklady. Strecha garáže je medzi objektmi navrhnutá ako strešná záhrada s polo vzrastovou zeleňou.

Obhliadky možné denne, stačí navrhnúť vyhovujúci termín.

Podobné realitné ponuky