Predaj polyfunkčnej budovy s možnosťou nadstavby 9 bytov v Pezinku

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj polyfunkčnú budovu s pozemkom v priamom centre Pezinka s obchodnými, kaviarenskými a reštauračnými priestormi s celkovou rozlohou 730 m2. Možnosť nadstavby ďalších dvoch poschodí s 9 bytmi. Bližšie informácie v RK.

Tri samostatné obchodné priestory sa nachádza na prízemí s rozlohou 149 m2, 124 m2 a 45 m2. Priestory sú po kompletnej rekonštrukcii s plávajúcou podlahou alebo dlažbou s plastovými výkladmi a vstupmi z ulice. Každý priestor má sklad, kuchynku, samostatné WC a kúrenie.
Príjemná kaviareň s rozlohou 73 m2 sa nachádza na prízemí so vstupom z ulice. Kaviareň má 40 miest na sedenie s možnosťou letného vonkajšieho sedenia.
Reštaurácia s rozlohou 250 m2 sa nachádza v štýlových pivničných priestoroch s klenbami a so vstupom z ulice. K reštaurácii a kaviarni sú k dispozícii moderné toalety s rozlohou 30 m2.
V budove je aj samostatná kancelária o rozlohe 30 m2 s WC a sprchovacím kútom a samostatné skladové priestory o rozlohe 29 m2.
Na pozemku o rozlohe 770 m2 sa nachádzajú všetky IS vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia.

Cena na vyžiadanie v RK.

Kontakt:
Miloslav Mader


Naša realitná kancelária Vám ponúka v rámci ceny nehnuteľnosti kompletný právny servis t.j. vypracovanie rezervačnej zmluvy, zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy, vypracovanie, podanie a uhradenie štandardného poplatku návrhu na vklad do katastra nehnuteľností, odovzdanie nehnuteľnosti, prepis energií a služieb.
V prípade hypotekárneho úveru Vám náš finančný poradca bezplatne zabezpečí výber optimálneho modelu financovania pre Váš zámer, sprostredkovanie a vybavenie hypotekárnych a stavebných úverov, komplexné poradenstvo a servis.

Podobné realitné ponuky - Výstavba bytov, Pezinok